Faciliteiten

Haven vlakbij Leiden

Naast de gezelligheid en het ‘thuis’-gevoel bij Vlietland, bieden wij veel faciliteiten die u alleen in een grote haven zult aantreffen. De haven van Vlietland ligt aan een prachtig meer, vanwaar u gemakkelijk naar Leiden, de Kaag, Braassemermeer of richting Den Haag en Delft vaart.

Daarnaast zult u zich geen moment vervelen bij Vlietland, want met een zeilschoolbootverhuur (van kano’s tot motorboten en van sloepen tot waterfietsen) en klimpark is er ook ongelooflijk veel te doen. En voor het ultieme vakantiegevoel kunt u natuurlijk ook overnachten op onze camping.

Bovendien zijn er rondom de haven een aantal zwemstranden, waar de kinderen het water in kunnen springen.

plattegrond vlietland

Gemak binnen handbereik

U kunt dagelijks bij Waterfront Vlietland terecht voor een kop koffie, lunch en diner terwijl u geniet van het uitzicht.

Op loopafstand van de haven ligt een professionele watersportwinkel met een groot assortiment aan producten. Hier kunt u ook altijd terecht voor goed advies en kleine reparaties aan uw boot.

Daarnaast beschikt Vlietland over een kraanbaan die tot 1000 kg kan tillen, een grote parkeerplaats die direct aan de haven grenst en kunt u als ligplaatshouder gebruik maken van het sanitair van de camping (douches en toiletten).

haven vlietland