Teambuilding

Teambuilding

Een teambuilding bij Watersportcentrum Vlietland is niet alleen goed voor de onderlinge samenwerking, sociale binding en groepsdynamiek, maar is ook nog eens enorm gezellig! WSC Vlietland biedt verschillende leuke programma’s aan waar samenwerking en plezier centraal staan. Door onze 25 jaar ervaring weten wij precies hoe wij een goede teambuilding moeten organiseren.

Gezellige en actieve programma’s

Zijn jullie op zoek naar een teambuildingsprogramma, maar hebben jullie geen zin in gekke opdrachten of spelletjes waarbij jullie elkaar ‘beter leren kennen’? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Bij de programma’s van Watersportcentrum Vlietland zijn die opdrachten en spelletjes niet nodig om het teamgevoel te verbeteren. Om de activiteiten goed uit te voeren is samenwerking en goede communicatie een vereiste. Alle deelnemers zijn hierbij actief betrokken. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat deze teambuilding een gezellige en actieve dag wordt om nooit te vergeten. Bekijk onderaan de pagina de verschillende teambuildingsprogramma’s.

 

Aanvulling op de teambuilding

Naast Watersportcentrum Vlietland ligt hetΒ restaurant Waterfront. Het is mogelijk om hier de dag te beginnen met een heerlijke kop koffie. Maar ook een lunch, borrel en/of diner als afsluiting is een perfecte aanvulling op het uitje. Vanaf het terras met prachtig uitzicht over de plas van Vlietland kunnen jullie nog heerlijk nagenieten van deze geslaagde teambuilding.

Bereikbaarheid

Door de ligging aan de rand van het Groene Hart waan je je midden in de natuur en ver van bereikbaar gebied, maar niets is minder waar. Watersportcentrum Vlietland is zeer makkelijk te bereiken per fiets, auto, ov en zelfs per boot. Β Klik hier voor routebeschrijvingen.Β