1 meter klimmen

1,5u klimmen op het laagparcours

Laad de pagina niet goed? selecteer het product dan opnieuw via β€˜Direct regelen’ hieronder.

Het 1m (laag)parcours is geschikt voor klimmers die niet groot genoeg zijn voor het hoogte parcours. Het parcours bestaat uit touwbruggen, balken, netten, slingertouw, trappetjes en meer. Kinderen van 5 jaar dienen individueel begeleid te worden door een ouder/verzorger.
V.a. 6 jaar kunnen klimmers in een groepje over het parcours klimmen (Max 5 per begeleider).

*Wij raden af om met een feestje de groep op te splitsen voor het hoge en lage parcours.

NIEUW. In 2022 hebben wij onze 1m route bijna helemaal nieuw gemaakt. Met bijna twee keer zo veel klimonderdelen. Hier kun je 1,5u over de route klimmen. Het 1m parcours is vooral geschikt voor de kinderen die nog geen 1.40 meter zijn en bijvoorbeeld mee zijn gekomen met broer/zus of vrienden. Op dit echte klimparcours vinden klimmers v.a. 6 jaar* genoeg uitdaging; je klimt over touwbruggen net boven het water, sjeest over touwslingers en loopt over picknicktafels πŸ™‚ Hiervoor krijg je van ons een (groene) helm op en korte uitleg om vervolgens vrijuit te kunnen klimmen en klauteren.

*kinderen van 6 jaar mogen klimmen onder toezicht van een ouder, per 5 kids een ouder. Klimmers van (bijna) 5 jaar mogen ook op de 1m route klimmen onder begeleiding van een ouder, per kind.