Kinderfeestje bij Vlietland

Het kinderfeestje bij Vlietland is een begrip in de regio. Met een mooie plas en een klimpark is hier in het gebied genoeg te doen voor de kinderen. Ideaal voor kinderen die van buitenactiviteiten houden. Alle soorten kinderpartijtjes bieden een uitdagend programma en worden begeleid door enthousiaste instructeurs. Bij wateractiviteiten krijgen de kinderen uiteraard een zwemvest. Deze feestjes zijn geschikt voor verjaardagen, maar ook zeker voor uitjes met een hockey- of voetbalteam.

Kinderfeestje Klimmen

Leeftijd:  8 t/m 12 jaar (minimale lengte van 1,40 meter)
Minimaal aantal: Vanaf 8 kinderen
Begeleiding: Ouders zijn niet verplicht mee te klimmen

Het Kinderfeestje klimmen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en te boeken vanaf 8 kinderen. Zij gaan, na de veiligheidsinstructies, zelfstandig in twee- en drietallen 2,5 uur klimmen in het klimpark. Ouders zijn niet verplicht om mee te klimmen, maar mogen dit natuurlijk wel. Per 8 kinderen mag er 1 ouder voor het kindertarief mee klimmen. Vul de activiteit aan met een pakje limonade, zakje chips en een leuke oorkonde na afloop.

Kinderfeestje Zeilen & Klauteren

Leeftijd: 7 t/m 9 jaar
Minimaal aantal: Vanaf 6 kinderen
Begeleiding: 1 ouder/volwassene per boot

Het Kinderfeestje Zeilen en Klauteren is voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Per boot kunnen er 6 kinderen en 1 volwassen begeleider mee. Jullie leren van de instructeur, door middel van spelletjes, alles over het zeilen. Vervolgens varen jullie naar Het Klimeiland. Daar mogen jullie klimmen op het 1-meterparcours en gaan jullie op zoek naar een schat. Het kinderpartijtje duurt 2 uur. Chips en een drankje tijdens de pauze zijn inbegrepen.

Kinderfeestje Vlotten & Draken

Leeftijd: Vanaf 9 jaar
Minimaal aantal: Vanaf 10 kinderen
Begeleiding: 1 ouder/volwassene per vlot

Het Kinderfeestje Vlotten & Draken is voor kinderen van 9 jaar en ouder. Minimaal 10 kinderen. Jullie varen met een zelfgebouwd vlot (1 volwassene per vlot) naar overkant. Vervolgens maken jullie een tocht in een Drakenkano door de smalle slootjes van Vlietland. Het kinderpartijtje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Chips en een drankje in de pauze zijn inbegrepen.

Kinderfeestje Kanoclinic

Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Minimaal aantal: Vanaf 10 kinderen te boeken
Begeleiding: 1 ouder/volwassene

Het Kinderfeestje Kanoclinic is voor kinderen van 10 jaar en ouder. In een groep van minimaal 10 kinderen en 1 ouder leren jullie van de instructeur door middel van spelletjes en trucjes de beste kanotechnieken. Het kinderpartijtje duurt 2 uur. Chips en een drankje in de pauze zijn inbegrepen.

Kinderfeestje Slaappartijtje

Minimaal aantal: Vanaf 6 kinderen
Begeleiding: 2 volwassenen

Vind jij één dag feest te weinig? Dan hebben wij de oplossing! Boek het Kinderfeestje Slaappartijtje en geniet van twee dagen feest. Jij en al jouw vriendjes overnachten op Camping Vlietland. Het slaappartijtje is geschikt voor 6 kinderen en 2 volwassenen. Jullie hebben 2 plekken naast elkaar, zodat jullie lekker de ruimte hebben. Daarnaast krijgen jullie een limobankset. De volgende ochtend mogen jullie met 2 waterfietsen het water op.

Wij begrijpen dat jullie enorme honger hebben gekregen na het kinderfeestje. Gelukkig haal je bij de snackbar van Restaurant Waterfront een patatje of andere lekkere snack.