Schoolreisje in Zuid-Holland

Schoolreisje in Zuid-Holland

Een schoolreisje in Zuid-Holland? Wij hebben voor de basisscholen leuke sportieve en uitdagende programma’s zodat de kids een onvergetelijke tijd hebben (en de leraren natuurlijk ook!). Verder zijn er bij alle onderdelen professionele begeleiders die zorgen dat de hele dag goed verloopt. Ons Watersportcentrum Vlietland is gelegen in een prachtige omgeving aan recreatiemeer Vlietland, daarnaast is er een groot parkeerterrein waar je de bus, auto of de fietsen makkelijk kan parkeren.

Schoolreisje in Zuid-Holland, onderdeel klimmen

Ons klimpark ligt op de meeste unieke locatie van Nederland. Want tussen de bomen is het Klimpark gebouwd en met zicht op het recreatiemeer, hoe gaaf is dat! Er zijn in totaal 7 klimparcours op verschillende hoogtes en met verschillende lengtes. Ook is er een kabelbaan van wel 100 meter lang. De minimale lengte voor het klimpark is 1.40 meter!
Klimmen, schoolreisje Zuid-Holland

Waterpret tijdens het schoolreisje

Vlotten bouwen, drakenkanoΓ«n of waterfietsen, de kinderen gaan dit heel vet vinden. Vlotten bouwen doe je samen met een instructeur en het vlot bouw je met palen, tonen en touwen. En als het vlot goed genoeg is, dan begint de tocht over het water. Bij het drakenkanoΓ«n maken de leerlingen een tocht door de polder. Verder moet je goed leren samenwerken, anders komt de kano niet op gang. Verder is waterfietsen natuurlijk altijd leuk! Even lekker genieten op het recreatiemeer! Met mooi weer en een goede watertemperatuur kan er ook gezwommen worden.

Bekijk hier alle mogelijkheden.

Restaurant Waterfront Vlietland

Na een lange dag van heel veel plezier, uitdaging en gezelligheid kan je natuurlijk altijd eindigen bij Waterfront Vlietland. Hier kan je terecht voor een hapje of drankje. Het restaurant is gelegen naast onze receptie en op 100 meter van de parkeerplaats.