Zeilboot huren

Zeilboot huren

Het is prima weer en er staat een goede wind. Wat is er dan fijner dan een paar uurtjes zeilen bij ons op het recreatiemeer? Wij zouden het wel weten! Maar wat als je zelf niet in het bezit bent van een zeilboot? Dat is uiteraard geen probleem. Bij Watersportcentrum Vlietland kan je een zeilboot huren en genieten van een fantastische zeiltocht op de plas van recreatiegebied Vlietland. Op de plas mogen gemotoriseerde boten niet harder dan 6 km/u varen en daarom is het hier dus ideaal om te zeilen. Bekijk hier de mogelijkheden voor het huren van een zeilboot bij ons. Onze aanlegsteiger voor de zeilboten ligt direct naast de receptie en daarnaast kan je de auto gratis parkeren bij ons.

Verschillende zeilboten

Bij Watersportcentrum Vlietland verhuren wij verschillende zeilboten. Namelijk Optimisten voor de jongste zeilers, Topazen (zwaardboot) voor de de snelle zeilers, en Polyvalken (kielboot) voor de β€œgezelligheids-zeilers”. Bij de huur van de zeilboten zijn zwemvesten en eventueel gebruik van peddels inbegrepen. Daarnaast is één van onze medewerkers aanwezig waar je jouw zeilvragen aan kunt stellen.
Zeilboot huren dat kan bij WSC Vlietland

Optimist

De Optimist is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kinderen met CWO I mogen bij rustig weer, onder begeleiding van vader of moeder in de kano, het water op. Vanaf het behalen van het CWO II diploma mogen de kinderen zelfstandig zeilen.

Topaz

De Topaz is een perfecte zeilboot voor de snelle zeiler. De zwaardboot is vooral geschikt om in je eentje een zeiltocht te maken.

Polyvalk

De Polyvalk is een perfecte zeilboot voor de gezelligheidszeilers, de boot is namelijk geschikt voor maximaal 5 personen. Ideaal dus voor een zeiltocht met familie of vrienden.

Ervaring bij zeilboot huren

Het is belangrijk dat je (aantoonbare) zeilervaring hebt. Je moet in staat zijn om zelf de zeilboot op te tuigen en te mannen.