Zeilcentrum

ZeilcentrumΒ 

Ons zeilcentrum is direct gelegen aan het recreatiemeer Vlietland. Naast de verschillende zeilboten die je bij ons kan huren, hebben wij ook een eigen professionele zeilschool waar je verschillende cursussen en trainingen kan volgen. Heb jij een eigen zeilboot deze kan je bij ons stallen in de haven (op dit moment een wachtlijst). Naast de vele zeilmogelijkheden hebben wij ook 4 uit 7 wedstrijden. Deze wedstrijden zijn er voor alle zeilboten die liggen in de haven van Vlietland.

Zeilen via ons zeilcentrum

Zeilcursussen en trainingen

Willen leren zeilen of juist je niveau verbeteren? Wij geven verschillende soorten zeilcursussen- en trainingen.

Trainingen

  • Schippertraining
  • Gevordentraining
  • Zwaardboottraining

De zeilcursussen zijn ideaal voor iemand die zeilles in de toekomst wil gaan geven. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het vak en wij brengen deze kennis graag over. Wil je graag zeilinstructeur worden, dit is bij ons een mogelijkheid? Hiervoor kunnen wij je opleiden.

Verhuur van zeilboten

Wij hebben 3 verschillende type zeilboten in de verhuur, de polyvalk, topaz en optimist. Wil je één van deze 3 zeilboten huren dan is enige zeilervaring in een zeilboot uiteraard vereist. Je moet immers toch weten hoe alles werkt, inclusief het op- en aftuigen. Recreatiemeer Vlietland is ideaal om te zeilen, want motorboten mogen niet harder dan 6 kilometer per uur op het recreatiemeer. Ideaal voor de beginnende en gevorderde zeiler.