Zeilboot huren

Seizoens- en rittenkaarten

Als u heerlijk een paar uur of een dag wilt zeilen bent u bij Watersportcentrum Vlietland aan het juiste adres. Op de mooie plassen in het recreatiegebied is het prachtig zeilen. Daarnaast mag er niet harder dan 6 km per uur gevaren worden met gemotoriseerde boten en dat maakt het gebied leuk en veilig voor zeilers en surfers.

Zeilboot huren

Bij Watersportcentrum Vlietland zijn verschillende zeilboten te huur, waaronder de Polyvalk, Topaz en Optimist. Voor een paar uurtjes of een hele dag, het kan allemaal. Als huurder moet u uiteraard in staat zijn de boot zelf te tuigen en te mannen. Kortom; zeilervaring is vereist.

Seizoens- en rittenkaarten

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u geen genoeg kunt krijgen van het zeilen. Daarom hebben wij voor onze zeilboten seizoens- en rittenkaarten, waarmee u voordeliger uit bent.

Dit is mogelijk voor 2 uur Polyvalk en 4 uur Optimist, Topaz of Polyvalk.

Seizoenskaart

De seizoenskaart is een abonnement op een zeilboot van Watersportcentrum Vlietland. Gedurende het hele seizoen (m.u.v. de zeilcursusweken) is het mogelijk om gebruik te maken van een ‘eigen’ zeilboot (Optimist of Topaz).

Rittenkaart

Met een 3-rittenkaart wordt iedere keer dat u een zeilboot (Optimist, Topaz en Polyvalk) komt huren 1 ‘rit’ afgeschreven. Door de rittenkaart krijgt u 15% korting op het bedrag dat u zou betalen als u de zeilboot iedere keer los huurt.

Voor meer informatie over de seizoens- en/of rittenkaart kunt u contact opnemen met onze receptie.

Zeilboot huren