Zeilen

Zeilboot huren

Seizoens- en rittenkaarten

Als je heerlijk een paar uur of een dag wilt zeilen ben je bij Watersportcentrum Vlietland aan het juiste adres. Op de mooie plassen in het recreatiegebied is het prachtig zeilen. Daarnaast mag er niet harder dan 6 km per uur gevaren worden met gemotoriseerde boten en dat maakt het gebied leuk en veilig voor zeilers en surfers.

Zeilboot huren

Bij Watersportcentrum Vlietland zijn verschillende zeilboten te huur, waaronder de Polyvalk, Topaz en Optimist. Voor een paar uurtjes of een hele dag, het kan allemaal. Als huurder moet je uiteraard in staat zijn de boot zelf te tuigen en te mannen. Kortom; zeilervaring is vereist.

Seizoens- en rittenkaarten

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je geen genoeg kunt krijgen van het zeilen. Daarom hebben wij voor onze zeilboten seizoens- en rittenkaarten, waarmee je voordeliger uit bent.

Dit is mogelijk voor 2 uur Polyvalk en 4 uur Optimist, Topaz of Polyvalk.

Seizoenskaart

De seizoenskaart is een abonnement op een zeilboot van Watersportcentrum Vlietland. Gedurende het hele seizoenΒ  is het mogelijk om gebruik te maken van een ‘eigen’ zeilboot (Optimist of Topaz).

Rittenkaart

Met een 3-rittenkaart wordt iedere keer dat je een zeilboot (Optimist, Topaz en Polyvalk) komt huren 1 ‘rit’ afgeschreven. Door de rittenkaart krijg je 15% korting op het bedrag dat betaald zou worden als je elke keer los een zeilboot huurt.

Voor meer informatie over de seizoens- en/of rittenkaart kunt jeΒ contact opnemen met onze receptie.

+ Wanneer mag je een zeilboot huren?

Je moet aantoonbaar ervaring hebben met zeilen in een van onze soort boten. (bijv. ahv een zeildiploma)

+ Moet ik zelf de boot op-/aftuigen

Ja, je dient dit zonder onze hulp te kunnen, uiteraard krijg je een eerste aanwijzing om op weg te komen.