Klimmen bij Het Klimeiland

Klimmen bij Het Klimeiland

Klimmen kan op vele verschillende manieren. Zo kun je binnen klimmen in een klimhal, maar het leukste is natuurlijk outdoor, midden in de natuur tussen de bomen. Dat kan bij Het Klimeiland in recreatiegebied Vlietland. Klimmen bij Het Klimeiland is uitdagend en ook nog eens sportief. Daarnaast vraagt klimmen om techniek, uithoudingsvermogen, coördinatie en soms moet je ook een beetje lenig zijn. Reserveer nu je plekje voor regulier klimmen.

In Nederland zijn er slechts een aantal klimparken midden in de natuur. Eén daarvan is Het Klimeiland in Leidschendam. Op verschillende hoogtes en vele parcours ga jij de uitdaging aan in ons klimpark. Naast het klimmen en klauteren moet je natuurlijk over lastige paden op grote hoogte of ga je van de lange kabelbaan, want ook dat hoort erbij. Op ons Klimeiland heb je wel 10 verschillende kabelbanen waarvan eentje zelfs meer dan 100 meter lang is.

Voor wie is het klimmen?

Klimmen is er voor iedereen vanaf een lengte van 1,40 meter. Of je nu in je eentje komt, met een groep vrienden, een bedrijfsuitje, een kinderpartijtje of met je hele sportteam, iedereen zal ervaren hoe gaaf het is om midden in de natuur te klimmen.

Naast het klimmen is er bij ons ook een plek waar je even lekker kan genieten van het prachtige uitzicht over het meer. Uiteraard doe je dit met een drankje in de hand.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons altijd voorop bij het klimmen. En daarom is je veiligheid gewaarborgd door goede voorbereiding en de Expoglider continuzekering. Ook krijg je voordat je gaat klimmen een hele duidelijke instructie van onze gediplomeerde instructeurs die altijd op locatie aanwezig zijn. Meer over de veiligheid lees je hier.

Reservering

Graag een keertje komen klimmen bij ons? Maak dan nu snel een reservering en tot snel.