Klimmen bij Het Klimeiland

Klimmen kan je op vele verschillende manieren. Zo kan je binnen klimmen, maar het leukste is natuurlijk outdoor, midden in de natuur tussen de bomen. Klimmen bij het Klimeiland is een uitdagend en ook nog eens sportief. Hoe bewandel je bijvoorbeeld een  bepaald pacour of hoe kom je makkelijk naar boven. Dat zijn punten waar je over na moet denken tijdens het klimmen. Daarnaast vraagt klimmen om techniek, uithoudingsvermogen, coördinatie en soms moet je ook een beetje lenig zijn. Voor regulier klimmen reserveer nu je plekje.

In Nederland zijn er slechts een aantal klimparken midden in de natuur. Één daarvan is Het Klimeiland in Leidschendam. Op verschillende hoogtes en vele parcours ga jij de uitdaging aan op ons klimpark. Naast het klimmen en klauteren, moet je natuurlijk ook over lastige paden op hoogte of ga je van de kabelbaan, want ook dat hoort erbij. Op ons Klimeiland heb je wel 10 verschillende kabelbanen waarvan eentje zelfs meer dan 100 meter lang is.

Voor wie is het klimmen?

Klimmen is er voor iedereen vanaf een lengte van 1.40 meter. Of je nu in je eentje komt met een groep vrienden, een bedrijfsuitje, een kinderpartijtje of met je hele sportteam iedereen zal ervaren hoe gaaf het klimmen is midden in de natuur.

Naast het klimmen is er bij ons ook een plek waar je even lekker kan genieten van het prachtige uitzicht over het meer. Uiteraard kan dit met een drankje in de hand.

Veiligheid

Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop bij het klimmen. En daarom ben is je veiligheid bij ons altijd gewaarborgd door goede voorbereiding en de Expoglider continuzekering. Ook krijg je altijd een hele duidelijke instructie voordat je gaat klimmen van onze gediplomeerde instructeurs die altijd op locatie aanwezig zijn. Meer over de veiligheid lees je hier.

Reservering

Graag een keertje komen klimmen bij ons? Maak dan nu snel een reservering en tot snel.  

Klimmen