Teambuilding Leiden

Teambuilding Leiden

Teambuilding in de buurt van Leiden? Op zoek naar een manier om je team beter te laten functioneren? Dan is buitensporten in teamverband natuurlijk de ideale manier om elkaar echt beter te leren kennen! Want met een teambuilding dag gaat de teamgeest niet alleen versterkt worden, maar gaat het ook een onvergetelijke dag worden. Sporten in de buitenlucht is daarnaast super goed voor je gezondheid waardoor je de combinatie hebt van een teambuilding dag met sportiviteit.

De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos en ook hebben wij al ruim 20 jaar ervaring met teambuilding dagen!

Klimmen Teambuilding Leiden

Voor een echte uitdaging ga je met je team klimmen en van de kabelbanen. Want met verschillende hoogtes tot wel 11 meter, 50 klimobstakels en maar liefst 10 kabelbanen is er genoeg uitdaging. En of er nu in je team ervaren klimmers zitten of mensen die voor de eerste keer gaan klimmen. Voor iedereen is er een geschikt parcour bij ons op het klimpark.

Ons klimpark ligt daarnaast ook nog eens op een schitterende plek op een eiland en is tussen de bomen gelegen. Is het mooi weer en wil je na het klimmen ook nog even varen, huur dan een sloep en maak een tocht naar bijvoorbeeld Leiden.

Hapje en Drankje

Na een lange dag met veel activiteiten heb je natuurlijk zin om met het team de dag goed af te sluiten. Evalueren van het teamuitje kan dan ook mooie bij ons buren van Restaurant Waterfront Vlietland waar je een tafel binnen als buiten aan het water kan reserveren.
Klimpark Het Klimeiland