Klimmen

Adres + route

Locatie Klimeiland

Het Klimeiland is te vinden in recreatiegebied Vlietland in Leidschendam. Klik per vervoersmiddel op de link voor de routeplanner.

Rietpolderweg 300 (let op, veel Navigatiesystemen kennen dit adres niet, volg de borden ‘klimeiland’ in het recreatiegebied)
2266BM
Leidschendam
Zuid-Holland
071 2600601

Auto (gebruik GEEN apple maps op je iPhone, die stuur je de verkeerde kant op)
Afslag 6a + 7 op rijksweg A4 Delft – Den Haag – Amsterdam richting ‘Recreatiegebied Vlietland’. Volg daarna de borden ‘Het Klimeiland’ tot aan de parkeerplaats. Parkeer bij de ‘Gele Lis’ in recreatiegebied Vlietland.Β Vanaf daar volg je de bordjes op de looproute langs het water. Houd er rekening mee dat het nog ongeveer 10-15 minuten lopen is van de parkeerplaats tot Het Klimeiland. Let op: nog niet alle navigatiesystemen kennen ons adres. Klik hier voor de routeplanner voor de auto.

Fiets of te voet
Vanuit Leiden, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. kan je via diverse fietspaden naar Het Klimeiland fietsen. Het is uiteraard ook mogelijk Het Klimeiland via verschillende voetpaden te bereiken. Klik hier voor de routeplanner voor de fiets/wandelroute.

Openbaar vervoer
Vanuit Leiden en Den Haag kun je de bus nemen en uitstappen in Voorschoten, vanaf hier ben je 15-20 minuten te voet onderweg naar Vlietland. Houd er rekening mee dat de bushalte op 30-40 minuten lopen ligt. Klik hier voor de routeplanner voor het openbaar vervoer.

Boot
Vlietland is vanaf de VlietΒ enΒ de Meerburger Watering te bereiken (doorvaarthoogte 1,50-1,60m). Plan vooraf je vaarroute metΒ Sloepennetwerk.

Rietpolderweg 300 (let op, veel Navigatiesystemen kennen dit adres niet, volg de borden ‘klimeiland’ in het recreatiegebied)
2266BM
Leidschendam
Zuid-Holland
071 2600601

Facebook twitter instagram