Bootverhuur Den Haag

Bootverhuur Den Haag

Grote kans dat je al eens met een boot van Watersportcentrum Vlietland naar het centrum van Leiden bent gevaren. Maar het is ook mogelijk om richting Den Haag te varen! Ja, je leest het goed, bij Watersportcentrum Vlietland is ook bootverhuur naar Den Haag mogelijk. Den Haag staat eigenlijk niet echt bekend om haar grachten. Zonde, want ook hier zijn prachtige vaartochten te maken.

Vaartocht door Den Haag

Vanuit Vlietland vaar je via de Vliet richting Leidschendam-Voorburg, daar voorbij sla je af richting het centrum van Den Haag. De meeste grachten van de stad zijn ontstaan in de 14e eeuw en een groot deel daarvan is nog intact. Tijdens de tocht door het centrum van Den Haag zie je veel van de prachtige historie. Gedurende de vaartocht kom je langs vele verschillende prachtige plekken, waaronder de Koninklijke Stallen, de Paleistuin, de Hooikade en gezellige terrassen. Kortom; een leuke route die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Ideaal voor een gezellige dag varen met familie of vrienden. Hapjes en drankjes mee aan boord en genieten maar!

Huur een boot

Je vaart vanaf Vlietland naar Den Haag met een sloep of motorboot die uiteraard bij Watersportcentrum Vlietland gehuurd kan worden. Voor beide boten is er geen vaarbewijs nodig. Voor vertrek krijg je een duidelijke uitleg over de werking van de boot en daarna is er op de plas genoeg ruimte om aan de sloep of motorboot te wennen.Β Onze comfortabele sloepen hebben een ruime, diepe kuip en zijn geschikt voor 8 personen. Daarnaast is de sloep zeer wendbaar en gemakkelijk bestuurbaar door de helmstok.Β De motorboot is geschikt voor maximaal 4 personen. De boten hebben een stuur en worden elektrisch gestart.

Route

Nog niet bekend met de wateren bij ons in de regio?Β Geen probleem. Wij leggen je uiteraard graag uit hoe jij met de sloep of motorboot in Den Haag komt. Daarnaast geven wij een kaart mee van het gebied en omgeving. Maarje kunt ook van te voren uw route uitstippelen op de website en app vanΒ Sloepennetwerk. Op de website en de app van SloepennetwerkΒ kan je aan de hand van de knooppunten een route vaststellen. Je ziet meteen hoeveel kilometers er is gevaren en hoe lang je gemiddeld onderweg bent.

+ Kan je door Den Haag varen?

Je kan naar en door Den Haag varen, hier kan je door de grachten varen.

+ Welke boten zijn geschikt om naar Den Haag te varen?

Je kan met een motorboot naar Den Haag varen, maar de sloep is het meest geschikt.