Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens

Wanneer u een boeking maakt om WSC Vlietland, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig. Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen, de administratie omtrent bijvoorbeeld prijsvragen en het bezoeken van onze websites, verwerken wij gegevens. Hierbij maken wij ook gebruik van derden die bepaalde persoonsgegevens ontvangen en namens WSC Vlietland verwerken. Dit gebeurt bijvoorbeeld voor de verzending van brochures en mailings of het verwerken van onze gastenenquête. Ingeval van een boeking worden uw gegevens vanzelfsprekend gedeeld met WSC Vlietland.

Hieronder staat meer uitgebreid beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen:

Voor- achternaam en geslacht
Deze zijn vanzelfsprekend ook nodig om uw boeking te kunnen registreren en de gegevens op te nemen bij een boeking van WSC Vlietland.

Adres, woonplaats en land
De meeste boekingsgegevens sturen wij u per e-mail op. Maar sommige informatie sturen wij naar uw (t)huisadres toe.

Telefoonnummer
Het kan zijn dat wij contact met u op moeten nemen over uw boeking. Wij bellen of mailen nog even als er vragen zijn. Soms bellen we voor aankomst of na afloop om te vragen of alles duidelijk is en of alles naar wens is geweest.

Geboortedata
Degene die een campingplek, accommodatie of dienst/product boekt bij WSC Vlietland moet minimaal 18 jaar zijn. Daarom hebben wij geboortedata nodig.

 Betaalgegevens

Om uw boeking te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer u met iDeal of overboeking betaalt, worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw boeking te kunnen koppelen. Verder gebruiken wij uw bankrekeningnummer alleen wanneer u geld van ons terugkrijgt. Wanneer u met creditcard betaalt, sturen wij uw creditcardgegevens vanuit onze beveiligde omgeving rechtstreeks naar onze credit card partner. Zij voeren onze creditcardbetalingen uit. Hierbij krijgen we uw creditcardgegevens niet te zien. Onze partner vertelt ons alleen of uw betaling is gelukt.

IP-adres
Op internet kijken we mogelijk naar uw IP-adres. Wij onthouden uw voorkeuren en kunnen zo een passend advies geven.

E-mailadres
U krijgt een e-mail over uw reservering, factuur en boekingen die u hebt gemaakt. Nieuwsbrieven ontvangt u ook per e-mail. Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer dan kunt u zich gemakkelijk uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

Wij gebruiken uw gegevens voor het volgende

Gastenservice
U kunt met ons bellen, mailen en ons via social media benaderen. Om te zorgen dat uw verhaal niet twee keer hoeft te vertellen, slaan wij gegevens op.

Camping en product/diensten
Uw gegevens worden doorgegeven aan WSC Vlietland en aan organisaties die activiteiten verrichten in verband met uw boeking. Dit betreft ook partijen die geen onderdeel uitmaken van WSC Vlietland. Dit is bijvoorbeeld het boekingsprogramma waar WSC Vlietland mee samenwerkt.

Nieuwsbrieven
U kunt nieuwsbrieven en andere aanbiedingen van ons ontvangen. Voor de inhoud daarvan, kunnen wij kijken naar uw interesses en eerdere boekingen en soms ook naar gegevens van andere bedrijven. Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer dan kan kunt u zich steeds uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. U kunt ons dit ook laten weten door een email te sturen naar nieuwsbrief@wscvlietland.nl

Advies op maat
Als u onze website bezoekt, ons liked op Facebook, een boeking maakt bij ons op de camping of bijvoorbeeld een sloep huurt, onthouden wij wat u leuk vindt. Wij doen het zoekwerk en helpen u met mooie aanbiedingen, bijvoorbeeld per mail. Wij gebruiken uw gegevens ook om onze dienstverlening en websites te verbeteren. En om nuttige advertenties te laten zien op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Twitter. Onder meer wanneer u social media gebruikt op verschillende apparaten is het mogelijk dat u deze advertenties ook op deze andere apparaten ziet. Cookies spelen daarbij een rol. Om informatie en aanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesse af te stemmen, kunnen wij uw gegevens laten vergelijken of combineren met bij andere bedrijven bekende gegevens. Voor zover wettelijk vereist vraagt WSC Vlietland uw toestemming, voordat zij uw gegevens aan derden verstrekt.

Contact, inzage, wijzigen of verwijderen gegevens en klanten

Op verzoek zullen wij u aangeven of wij persoonsgegevens van u verwerken. Verder kunt u deze gegevens onder omstandigheden opvragen, verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen, bijvoorbeeld als deze feitelijk onjuist zijn.

Mocht u een klacht hebben ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt u zich ook richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Bewaartermijnen
We zullen uw persoonsgegevens bewaren zo lang dat redelijkerwijs nodig is voor de doeleinden zoals beschreven in dit document. Op basis van onder meer wetgeving kan het echter nodig zijn dat wij gegevens langer bewaren.

Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte persoonsgegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Cookie-beleid 

WSC Vlietland en derden gebruiken cookies (en andere technieken, gezamenlijk steeds cookies genoemd) om websites te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, sociale media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.

Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website op uw computer of andere apparatuur wordt geplaatst. Door het plaatsen van deze cookies kan WSC Vlietland u direct en in de toekomst beter van dienst zijn. Zowel WSC Vlietland als andere partijen waarmee wij samenwerken (zoals Google) kunnen cookies plaatsen op uw computer en andere apparaten. WSC Vlietland onderscheidt verschillende soorten cookies:

Functionele cookies worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen zodat u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw een zelfde selectie hoeft te maken of in te loggen als u dat al eerder heeft gedaan.

Transactie cookies worden gebruikt als u een boeking heeft gedaan, en indien van toepassing om onze partners commissies uit te betalen.

Monitoring/Analytics cookies worden met name namens andere partijen geplaatst zoals Google Analytics. Hiermee kan WSC Vlietland het (be)zoekgedrag in kaart brengen en haar dienstverlening hier op aanpassen zodat we u als (potentiele) gast nog beter van dienst kunnen zijn.

Marketing of targeting cookies worden geplaatst om uw interesses te bewaren zodat op en buiten de WSC Vlietland websites aanbiedingen gedaan worden die in het verlengde liggen van uw wensen/interesses. Tevens kan WSC Vlietland automatisch aanbiedingen niet meer laten zien als u er al gebruik van heeft gemaakt of als u ze al enkele keren heeft gezien. Zonder deze cookies bestaat de kans dat u vaker irrelevante advertenties van ons te zien krijgt. Graag merken wij op dat u ook zonder cookies advertenties van WSC Vlietland tegen kunt komen.

Welke derde partijen plaatsen Cookies via de websites van WSC Vlietland?
WSC Vlietland werkt samen met derden partijen op het gebied van sociale media, bezoekers statistieken, vacature services, advertenties en streaming video die ook cookies plaatsen. Onder meer de volgende bedrijven zijn als zodanig partners van WSC Vlietland: Google (Plus, Maps, Analytics, Adwords).

Heeft u belang bij het plaatsen van cookies? 
Door cookies kunnen wij surfgedrag analyseren en hierdoor aanbiedingen doen die voor u relevant zijn. U krijgt bijvoorbeeld niet elke keer dezelfde aanbieding te zien, die niet bij uw wensen aansluit. We zijn continue bezig onze online service te verbeteren dankzij gegevens die we ontlenen aan trends en gedrag op onze websites. Gebruikt u sociale media, zoals een Facebook of Twitter profiel, dan zorgen cookies ervoor dat u eenvoudig uw interesses kunt delen zonder elke keer in te moeten loggen.

WSC Vlietland streeft naar een zo plezierig mogelijke ervaring. Cookies helpen deze ervaring op de website te verwezenlijken.

Kunt u cookies verwijderen?
U kunt altijd de cookies op uw apparaat verwijderen via uw browser. U kunt ook zelf bepalen of u cookies wilt accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. Graag wijzen wij u er op dat het uitzetten van cookies uw gebruik van onze website (en andere websites) kan beperken.
Wijzigingen
WSC Vlietland behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor een update.