Zomerbaan voor de echte buitenmens

Zomerbaan voor de echte buitenmens

Tijdens je zomerbaan binnen werken? Nee natuurlijk niet! Gedurende de zomermaanden wil je toch veel liever de hele dag buiten zijn. Genieten van de zon en het heerlijke weer terwijl je aan het werk bent. Het kan niet beter. Ben je ook nog eens het liefst actief bezig? Dan hebben wij de perfecte zomerbaan voor jou. Of eigenlijk hebben wij zelfs meerdere soorten bijbaantjes voor je. Watersportcentrum Vlietland is namelijk zo veelzijdig dat er altijd wel iets voor jou tussen zit. Met een bootverhuur, zeilschool, klimpark, camping en verschillende programma’s voor school-, bedrijfs- en familieuitjes is er genoeg te beleven. En dat allemaal om de hoek. Watersportcentrum Vlietland ligt aan een plas en midden in het recreatiegebied Vlietland. Je waant je midden in de natuur en ver weg van de bewoonde wereld, maar niets is minder waar. Want wij zitten op fietsafstand van Voorschoten, Leiden, Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Ideaal toch?

Geen dag is hetzelfde

Iedere dag dezelfde werkzaamheden, dat gaat toch vervelen? Gelukkig is dat bij ons niet het geval. Het ene moment sta je een boot te verhuren, het andere moment ben je instructeur bij een schooluitje. Afwisseling houdt het werk leuk en daarom vinden wij het belangrijk dat jij altijd genoeg te doen hebt. Jij bepaalt zelf welke werkzaamheden jij wilt uitvoeren. Dus heb jij gesolliciteerd als bootverhuurmedewerker, maar vind jij het ook leuk om schooluitjes te begeleiden of misschien de gasten voor de camping in en uit te checken? Dan zorgen wij dat jij daarvoor wordt opgeleid.

Gezelligheid is ook belangrijk

Bij Watersportcentrum Vlietland werken wij met een jong team van vaste medewerkers en seizoenskrachten. Samen zorgen we ervoor dat de klant een geweldige dag beleeft en met een glimlach weer naar huis gaat. Dat betekent dat het soms hard werken is. Máár gezelligheid is ook belangrijk en daarom organiseren wij regelmatig leuke activiteiten met alle medewerkers. Zo hebben wij aan het begin van het seizoen de ‘Kick Off’, een gezellige dag met allerlei activiteiten in het recreatiegebied Vlietland. Maar organiseren wij ook meerdere BBQ’s gedurende het seizoen en een spectaculaire afsluiter aan het eind. Deze seizoensafsluiter (en meestal sportieve activiteit) vindt plaats op een externe locatie en is ieder jaar weer een grote verrassing!

Wij hebben jou nodig!

Klinkt een zomerbaan met gezellige collega’s, afwisselend werk en op een toplocatie jou als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hier onze vacatures

Nieuwe vacatures.

Zeilschool vlietland:

Buitensport (hoofd)instructeur:

Door het seizoen heen zijn er verschillende vacatures.

Oproepkracht – Zomerse bijbaan:

Medewerker Bootverhuur;

Kliminstructeur;


Zeilinstructeur met ervaring.

Seizoenskracht

Medewerker Receptie;