Jachthaven ligplaats

In het water en op de kant.

Jachthaven ligplaats

Ben je op zoek naar een jachthaven ligplaats in een mooie omgeving, met goede faciliteiten en vlakbij fantastische vaarwegen? Dan hebben wij de perfecte jachthaven ligplaats voor je. Haven Vlietland ligt midden in het recreatiegebied Vlietland, een mooi gebied midden in de Randstad en aan de rand van het Groene Hart. Het beste van twee werelden. Vanaf de haven vaar je via de Vliet onder andere naar Leiden, de Kagerplassen, Den Haag, Delft en nog veel verder. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar ook de plassen van Vlietland zijn ideaal voor bijvoorbeeld een heerlijke zeiltocht.

Haven Vlietland

Haven Vlietland is geschikt voor sloepen, motorboten en zeilboten tot 7 meter en biedt alle nodige faciliteiten die een ligplaats aangenaam maken. Zo kun je je auto parkeren op één van de vele parkeerplekken en maak je gratis gebruik van het sanitairgebouw op de camping. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om jouw boot in de winter bij ons te stallen. In het water, op jouw eigen trailer of in de bokstalling. Klik hier voor meer informatie over de winterstalling.

Niet alleen de haven is ideaal voor watersportliefhebbers, maar ook de omgeving. De vaarroutes vanaf Haven Vlietland zijn eindeloos. Maak een mooie vaartocht richting het historische centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam of kies voor de polder. Lees onze blog ‘Vaarroutes voor sloep en motorboot‘, voor meer mooie vaarroutes.

Recreatiegebied Vlietland

Naast onze prachtige haven is er nog zoveel meer te doen in het recreatiegebied. Om de hoek vind jeΒ klimpark Het Klimeiland.Β Klim tot grote hoogte op de 7 parcours verdeeld over 4 verschillende hoogtes. Geschikt voor de beginnende klimmer, maar ook zeker uitdagend genoeg voor de ervaren klimmer.Β Of kies een keer een andere boot. Watersportcentrum Vlietland verhuurt verschillende boten. Maak een gezellig tochtje over de plas met deΒ waterfiets/roeibootΒ of verken het gebied met deΒ kano.Β Honger gekregen van alle activiteiten? Geniet dan bijΒ Restaurant WaterfrontΒ van een heerlijke lunch, borrel of diner. Maar je kunt er uiteraard ook terecht voor een kopje koffie.