Vakantiekamp bij Vlietland

Vakantiekamp bij Vlietland

Midden in de Randstad en toch heerlijk in de natuur, dat is de beste omschrijving van recreatiegebied Vlietland. De perfecte plek voor een vakantiekamp. Een vakantiekamp bij Vlietland staat gelijk aan een actieve en plezierige week waar vrienden voor het leven worden gemaakt! Watersportcentrum Vlietland organiseert verschillende vakantiekampen op en rond de prachtige recreatieplas voor kinderen van 10 t/m 13 jaar.Β 

De vakantiekampen zijn zonder overnachtingen, maar jullie kunnen uiteraard wel met de familie overnachten op de camping. Op Camping Vlietland kunnen jullie terecht met de eigen caravan, tent, vouwwagen of camper. Of overnacht in een trekkershut als jullie geen eigen kampeermiddelen hebben.

Vlietlandweek

De Vlietlandweek is een outdoor week voor kinderen van 10 t/m 13 jaar. Tijdens de Vlietlandweek komt een groot scala van de activiteiten die op Vlietland mogelijk zijn aan bod. Er staat hen deze week veel te wachten: zij maken een survivaltocht door het gebied met verschillende opdrachten, leren de basistechnieken van het kanoΓ«n en zeilen, overwinnen de hindernissen van het klimpark en leren een stevig vlot te bouwen waarmee zij de plas zullen oversteken. Naast de activiteiten staat er ook nog een speciale opdracht centraal tijdens deze week en samenwerking is daarbij zeer belangrijk.