Bedrijfsuitje bij Vlietland

Bedrijfsuitje bij Vlietland

Teambuilding, jubileum of gewoon omdat het kan? Wat de reden ook is, voor een geslaagd bedrijfsuitje zijn jullie bij Watersportcentrum Vlietland aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in programma’s voor bedrijfsuitjes weten wij precies hoe wij dit moeten organiseren! Onze enthousiaste en ervaren instructeurs gaan ervoor zorgen dat dit een uitje wordt om nooit meer te vergeten.

Bedrijfsuitje op maat

Watersportcentrum Vlietland biedt verschillende programma’s aan waar samenwerking en uiteraard plezier centraal staan. Van leergierige stagiaires tot ervaren chefs, iedereen is continu actief betrokken bij de activiteiten. Van sportieve activiteiten tot een ontspannen vaartocht. Het kan allemaal! Bekijk onderaan de pagina de mogelijkheden voor inspannende en ontspannende bedrijfsuitjes. Liever een combinatie van beiden? Wij helpen je graag met het samenstellen van het meest geschikte programma voor uw bedrijf, dus neem gerust contact met ons op.

Perfecte aanvulling op het uitje

Naast Watersportcentrum Vlietland ligt het restaurant Waterfront. Het is mogelijk om hier de dag te beginnen met een heerlijke kop koffie. Maar ook een lunch, borrel en/of diner als afsluiting is een perfecte aanvulling op het uitje. Vanaf het terras met prachtig uitzicht over de plas van Vlietland kunnen jullie nog heerlijk nagenieten van dit geslaagde bedrijfsuitje.

Bereikbaarheid

Door de ligging aan de rand van het Groene Hart waant u zich midden in de natuur en ver van bereikbaar gebied, maar niets is minder waar. Watersportcentrum Vlietland is zeer makkelijk te bereiken per fiets, auto, ov en zelfs per boot. Dus ook geschikt voor werknemers die niet om de hoek wonen.Β Klik hier voor routebeschrijvingen.Β