Klim verjaardagsfeestje

Vier jij binnenkort je verjaardagsfeestje op het Klimeiland?

Klim verjaardagsfeestje

Binnenkort jarig? En wil jij een feestje om nooit meer te vergeten? Vier dan jouw klimfeestje bij Het Klimeiland! Dit klimpark is een uitdaging voor beginnende én gevorderde klimmer, dus er is voor elk wat wils. Het Klimeiland is gelegen in het prachtige recreatiegebied Vlietland, midden in de natuur en toch zeer goed bereikbaar (zelfs met de boot). Ideaal dus voor jouw klimfeestje!

Klimparcours

Het Klimeiland heeft 7 routes op 4 verschillende hoogtes, namelijk 1, 4, 7 en 11 meter. Na de veiligheidsinstructies beginnen alle klimmers in groepjes van 2 of 3 bij de klimtoren. Hier kunnen jullie steeds een nieuwe route starten. Jullie kunnen eerst nog even wennen op één van de lagere parcours. Ieder parcours begint en eindigt bij de klimtoren. Overwin jouw hoogtevrees en klim naar grote hoogte. Durven jullie het aan om naar het 11 meter parcours te klimmen? Met het continu zekeringssysteem zit iedereen altijd gezekerd, dus het is hartstikke veilig.

Klimmers dienen minimaal 1,40 meter groot te zijn zodat ze zelfstandig over de routes kunnen klimmen. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er een 1-meter parcour. Op dit parcour is geen minimale lengte nodig.
Klimparcours voor kinderen

Maak het extra leuk

Maak jouw klimfeestje extra leuk met wat lekkers. Voor een klein bedrag per persoon krijgt iedereen een zakje chips en een pakje drinken.