Schoolsportdag

Sportdag voor middelbaar, hoger en beroepsonderwijs

Op zoek naar een schoolsportdag voor meerdere klassen of de hele school? Watersportcentrum Vlietland biedt actieve en uitdagende programma’s voor middelbaar, beroeps- en hoger onderwijs. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij een programma samenstellen dat het beste bij uw leerlingen past. In onze programma’s is het belangrijk dat iedereen op zijn of haar manier mee kan doen. Van klimmen tot waterfietsen en van vlotten bouwen tot uitrazen op de survivalbaan. De programma’s zijn gericht op plezier en teambuilding. U kunt er zelf voor kiezen of de groepen bestaan uit leerlingen uit dezelfde klas of dat de klassen worden gemixt. Na afloop kan iedereen nog een verfrissende duik in het meer nemen.

Programma’s

Onderaan de pagina vindt u een voorbeeld van een schoolsportdagprogramma met verschillende leuke activiteiten. U hebt uiteraard ook de keuze om een ander programma samen te stellen, dit kunt u doen door middel van bouwstenen. Hoe groter de groep, hoe meer onderdelen. Wij helpen u uiteraard graag met het samenstellen van een programma dat perfect aansluit op uw wensen.

Neem contact met ons op, dan gaan wij samen kijken naar de mogelijkheden.

schoolsportdag

De programma’s duren ongeveer 4 uur. Als u op zoekt bent naar een korter programma, neem dan een kijkje bij Klassenuitje.