Sloep huren Den Haag

Sloep huren Den Haag

Ben je al bekend met de grachten van Den Haag? Al enige jaren doet de hofstad er van alles aan om het varen in haar binnenstad te verbeteren en dat is gelukt!  Een rondje door het mooie centrum is zeker de moeite waard. Van de gezellige restaurants op (Dunne) Bierkade, de statige panden op de Prinsessegracht tot het echte Scheveningen. Tijdens de vaartocht kom je langs vele gezichten van Den Haag. Dit maakt de tocht niet alleen zeer veelzijdig, maar ook enorm interessant. Je kijkt je ogen uit! Neem wat te eten en te drinken mee aan boord en geniet van een heerlijk dagje op het water met vrienden en/of familie.

Route Vlietland naar Den Haag

Niet alleen een rondje door het centrum van Den Haag is een prachtige vaartocht. Ook de route van Watersportcentrum Vlietland naar Den Haag is mooi. Vaar over de Vliet en bewonder de enorme huizen en hun gigantische tuinen. Je vaart langs de houtzaagmolen de Salamander en door de sluisjes van Leidschendam.

Je kunt van te voren de route uitstippelen door middel van de app/website van Sloepennetwerk. Typ in het zoekveld ‘Vlietland, Leidschendam’ en klik op het ankertje (de haven van Vlietland) om het begin van de route te markeren. Tijdens het varen gebruik je Sloepennetwerk als navigatie en wordt de duur van de tocht bijgehouden.

Sloep huren Den Haag

Van april tot en met half oktober kun je een sloep huren bij Vlietland. Deze 8-persoons sloep met ruime en diepe kuip is makkelijk bestuurbaar door de helmstok. Je hebt geen vaarbewijs nodig om de sloep te huren, wel dien je 18 jaar of ouder te zijn. Op de plas heeft de kapitein genoeg ruimte om aan de boot te wennen. Heb je zwemvesten nodig? Gelieve dit aan te geven bij de receptie, deze kun je gratis lenen. De brandstof zit uiteraard bij de huur inbegrepen.

Huur hier jouw sloep voor een heerlijk dagje Den Haag!

+ Hoeveel mensen kunnen er in de sloep?

In totaal kunnen er 8 mensen in de sloep.

+ Mag je een sloep huren zonder vaarbewijs?

Een sloep mag je huren zonder vaarbewijs. Wel krijg je bij het huren eerst uitleg van één van onze medewerkers.

+ Kan je parkeren bij ons watersportcentrum?

Wij hebben een zeer groot parkeerterrein waar de auto gratis kan worden geparkeerd.