Fluisterboot huren

Ontspannen op het waterΒ 

Geluidloos varen door Leiden, op de Vliet, door de polder (Het Groene Hart) of over de Kaag dan kan je bij ons een fluiterboot huren. Je gaat dan ”op” het water op een hele andere manier ervaren. Want vaar je elektrisch dan hoor je het geluid van het water, de volgens of doe een heerlijk achtergrondmuziekje aan om lekker te ontspannen.

In de fluisterboot kan je met maximaal 7 personen en vooraf krijg je een uitleg hoe de boot werkt, al is dat heel makkelijk en heb je geen vaarbewijs nodig! Ideaal voor als je met familie, vrienden of collega’s een dagje het water op wil.
Fluisterboot huren bij WSC Vlietland

Fluisterboot huren = milieuvriendelijkΒ 

Een van de grootste voordelen van een fluisterboot huren is dat deze milieuvriendelijk is. Dankzij de elektrische aandrijving maak je geen lawaai en stoot je geen schadelijke stoffen uit, waardoor je het delicate ecosysteem van het water respecteert terwijl je geniet van je boottocht. Het is een duurzame manier van varen die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je gemoedsrust.

Grote voordelen van een fluisterboot

Rustig en ontspannend: Een fluisterboot wordt aangedreven door een elektrische motor, wat betekent dat hij geruisloos en trillingvrij is. Hierdoor kun je optimaal genieten van de rust en stilte van de natuur terwijl je over het water glijdt.

Milieuvriendelijk: Doordat fluisterboten elektrisch worden aangedreven, stoten ze geen schadelijke stoffen uit en veroorzaken ze geen geluidsoverlast. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze voor iedereen die van de natuur wil genieten zonder deze te schaden.

Gemakkelijk te besturen: Fluisterboten zijn over het algemeen eenvoudig te besturen, zelfs voor beginners. Met minimale instructies kun je snel het water op en genieten van je avontuur zonder je zorgen te hoeven maken over ingewikkelde bedieningssystemen. Je hebt dan ook geen vaarbewijs nodig voor een fluitsterboot.

Veelzijdigheid: Of je nu op zoek bent naar een rustige dag op het water of een actief avontuur wilt beleven, een fluisterboot biedt voor elk wat wils.

Geschikt voor alle leeftijden: Fluisterboten zijn geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud. Of je nu met je gezin, vrienden of geliefde gaat, iedereen kan genieten van een dagje uit op het water in een fluisterboot.

Ontdek hier de hele vloot van WSC Vlietland.