Varen

Bootverhuur en ligplaatsen bij Vlietland

Varen bij Vlietland

Ideale locatie

Vlietland is de ideale locatie voor mooie vaartochten met onder andere een zeilboot, sloep, motorboot, kano, roeiboot en waterfiets. Verken Vlietland en haar omgeving en ontdek wat een mooi gebied het is. Maar ook buiten Vlietland is het prachtig varen, via de Vliet kom je overal. Maak een dagtocht naar het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen, Den Haag of ga de polder in richting Stompwijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je kunt gratis parkeren op een van de aanwezige openbare parkeerterreinen van recreatiegebied Vlietland.

Bootverhuur

Bij Watersportcentrum Vlietland is het mogelijk om een boot te huren en een leuke vaartocht te maken. Huur een sloep of motorboot voor een ontspannende tocht in de omgeving van Vlietland, een waterfiets of roeiboot voor een uurtje inspanning, een zeilboot voor een mooie tocht op de plas of een kano om het gebied te verkennen.

Bootstalling

Recreatiegebied Vlietland is de ideale thuishaven voor jouw boot. Het gebied is goed bereikbaar en vanaf de plas vaar je via allerlei waterwegen naar prachtige locaties. De haven is geschikt voor jouw sloep, motorboot of zeilboot tot 7 meter.