Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk één groot feest! Om deze dag onvergetelijk te maken is het belangrijk om een activiteit uit te zoeken die bij de aanstaande bruid of bruidegom past. Dus houdt zij/hij van buitenactiviteiten? Dan zijn jullie bij Watersportcentrum Vlietland aan het juiste adres. Wij bieden verschillende programma’s aan die geschikt zijn voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Actief of ontspannend?

Is de aanstaande bruid of bruidegom een actief buitenmens? Dan is klimmen op Het Klimeiland een perfecte activiteit. Bij ons klimparcours op Het Klimeiland klimmen jullie over 7 verschillende routes, verdeeld over 4 hoogtes. Start op 1 of 4 meter en vervolg de klimroute op 7 en 11 meter hoogte. Het klimparcours biedt voor klimmers van beginnend én gevorderd niveau een echte uitdaging, dus iedereen kan meedoen!

Liever wat rustiger aan? Dan is een sloepentocht de ideale activiteit. Stap in de sloep en maak een prachtige vaartocht naar het historische centrum van Leiden, boerderij ’t Geertje in Stompwijk, de Kaag, Braassemermeer of de sluisjes bij Leidschendam. Neem hapjes en drankjes mee aan boord en het wordt absoluut een gezellige dag varen!

Aanvulling op het vrijgezellenfeest

Naast Watersportcentrum Vlietland ligt het restaurant Waterfront. Het is mogelijk om hier de dag te beginnen met een heerlijke kop koffie. Maar ook een lunch, borrel en/of diner als afsluiting is een leuke aanvulling op het uitje. Vanaf het terras met prachtig uitzicht over de plas van Vlietland kunnen jullie nog heerlijk nagenieten van dit geslaagde vrijgezellenfeest.