Boot huren Den Haag

Boot huren Den Haag

Den Haag is de afgelopen jaren druk bezig geweest met de verbetering van de vaarroute naar en door het centrum van de stad. Ondanks dat Den Haag niet echt bekend staat om haar grachten, zal je merken dat ook deze stad over prachtige vaarwegen beschikt. Een mooie route die je zeker eens gemaakt moet hebben. Wist je dat je bij Watersportcentrum Vlietland een boot kunt huren om naar Den Haag te varen? De tocht vanaf Vlietland richting de stad is op zichzelf al prachtig. In combinatie met de vaarroute door het centrum heb je de perfecte dag op het water.

Vaartocht door Den Haag

Via de Vliet vaar je langs Leidschendam en Voorburg en kom je via de Trekvliet/Haagvliet (Sloepennetwerk: rechtsaf bij punt 71) in het centrum van Den Haag terecht. De meeste grachten van de stad zijn ontstaan in de 14e eeuw en een groot deel daarvan is nog intact. Tijdens de tocht door het centrum van Den Haag ga jij je verwonderen over de rijke historie. Je komt gedurende de vaartocht langs vele verschillende prachtige plekken, waaronder de Koninklijke Stallen, de Paleistuin, de Hooikade en gezellige terrassen. Kortom; een leuke route die iedereen zeker een keer geprobeerd moet hebben. Ideaal voor een gezellige dag varen met familie of vrienden. Hapjes en drankjes mee aan boord en genieten maar.

Huur een boot

Je vaart vanaf Vlietland naar Den Haag met eenΒ sloepΒ die uiteraard bij ons gehuurd kan worden. Een vaarbewijs is niet nodig. Voor vertrek krijgt je een duidelijke uitleg over de werking van de boot en daarna hebt u op de plas genoeg ruimte om aan de sloep te wennen.Β Onze comfortabele sloepen hebben een ruime, diepe kuip en zijn geschikt voor 8 personen. Daarnaast is de sloep zeer wendbaar en gemakkelijk bestuurbaar door de helmstok.
Boot huren Den Haag
Route

Nog niet zo bekend met de wateren bij ons in de regio?Β Geen probleem. Wij leggen uiteraard graag uit hoe je met de sloep in Den Haag komt. Daarnaast geven wij een kaart mee van het gebied en omgeving. Maar je kan ook van te voren uw route uitstippelen op de website en app vanΒ Sloepennetwerk.

Ook zijn er prachtige vaarroutes door Leiden.

+ Krijg je uitleg over de sloep van tevoren?

Onze professionals leggen van te voren uit hoe de sloep werkt.

+ Heb je een vaarbewijs nodig voor de huur van een sloep of motorboot?

Je hebt geen vaarbewijs nodig voor het varen van een gehuurde motorboot of sloep bij ons. Wel moet je de vaarregels kennen.

+ Hoeveel mensen kunnen er in de sloep?

In de sloep kunnen wel tot 8 personen. Wil je wat meer ruimte hebben, raden wij aan om met maximaal 6 personen de sloep te huren.