Het kinderpartijtje klimmen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (minimaal 1,40 meter lang) en te boeken vanaf 8 kinderen. Zij gaan, na de veiligheidsinstructies, zelfstandig in twee- en drietallen 2,5 uur klimmen in het klimpark. Er is altijd toezicht van onze instructeurs en zij kunnen over te hulp schieten als dat nodig is. Ouders zijn niet verplicht om mee te klimmen, maar mogen dit natuurlijk wel. Per 8 kinderen mag er 1 ouder voor het kindertarief mee klimmen. Vul de activiteit aan met een pakje limonade, zakje chips en een leuke oorkonde na afloop.

Gebruik de code ‘klimeiland19’ voor 5% korting*

*uitsluitend te gebruiken bij directe betaling via iDeal

Kinderpartijtje Klimmen

Tijdens het Kinderpartijtje Klimmen gaan jullie in twee- of drietallen klimmen in het klimpark. Klim hoog boven de grond en trotseer verschillende hindernissen. Suis vervolgens met een kabelbaan door het bos terug naar beneden. Het Klimeiland heeft 6 verschillende parcours op 1, 4, 7(2x) en 11(2x) meter hoogte. Hoe hoog durf jij te klimmen?

€ 17,00 per persoon

Kinderpartijtje Klimmen 1 volwassen voor kindertarief

Ouders zijn niet verplicht om mee te klimmen, maar het mag uiteraard wel. Bij een kinderpartijtje mag er per 8 kinderen 1 ouder mee klimmen voor het kindertarief.

€ 17,00 per persoon

2,5 uur klimmen voor volwassenen

Begin, na de veiligheidsinstructie, bij de klimtoren en vervolg de routes over 50 obstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er de 100 meter kabelbaan. De parcours zijn geschikt voor beginnende en gevorderde klimmers.

€ 21,00 per persoon

Kinderpartijtje klimoorkonde, chips & pakje drinken

€ 2,00 per stuk