Klimbos Leiden

Klimbos Leiden

Wil je klimmen? Dan ga je natuurlijk naar het klimbos bij Leiden. Tussen de vele bomen ligt dit prachtige klimbos met de vele parcours, obstakels en natuurlijk zijn er ook meerdere kabelbanen. Het klimbos bij Leiden is gelegen net buiten het centrum van de stad. Op 10 minuten met de auto of 15 minuten fietsen vanuit Leiden centrum sta je voor de ingang van het zelfvoorzienende klimbos. De fiets en auto kan je gemakkelijk, dichtbij en gratis parkeren. Natuurlijk kan je ook met de boot aankomen bij het klimbos, want er is een speciale aanlegsteiger voor bezoekers.

Wij hebben uitdagende parcours (7 verschillende routes verdeeld over 4 hoogtes) en onze ligging is misschien wel op ÊÊn van de mooiste plekken in Nederland. Want vanaf een groot aantal plekken kijk je over het prachtige recreatieplas Vlietland. Dat maakt deze locatie toch echt uniek. Verder zijn er ook 10 kabelbanen die natuurlijk heel gaaf zijn om vanaf te gaan.
Vanaf 6 jaar (geen minimum lengte) kan er ook geklommen worden want wij hebben een speciaal lage parcour van 1 meter voor de kleinere klimmers onder ons!
Klimbos Leiden

En of je nu in je eentje komt klimmen of met een groep, het kan allemaal! Ook is het klimbos ideaal voor bedrijfsuitjes of kinderpartijtjes.

Relaxen in het klimbos bij Leiden

Ook even tot rust komen na alle inspanning kan prima. Op het terrein staan namelijk banken waar je heerlijk kan zitten en daarnaast is er ook nog een klein winkeltje. In het winkeltje kan je drankjes, ijs, snoep en chips kopen.