Outdoor sport

Ben je op zoek naar uitdaging dan ga je natuurlijk voor Outdoor sport. Want wat is er leuker dan buiten het maximale uit jezelf halen. Daarnaast is het toch heerlijk om outdoor te sporten. Je kan bij ons individueel buiten sporten of met je collega’s, school of familie.

Bij WSC Vlietland sport je altijd midden in de natuur. Want je kan hier sporten op het water of op het land tussen de bomen. Dat maakt recreatiegebied Vlietland de ideale plek voor outdoor sport. Dus voor wie heerlijk wil genieten in de buitenlucht en op zoek is naar buitenactiviteiten, die is bij ons aan het juiste adres.

Op het water hebben wij verschillende watersportmogelijkheden, maar houd je van outdoor dan ga je bijvoorbeeld voor de kano. Wij hebben een groot aantal kano’s beschikbaar die te huur zijn van begin april tot en met oktober. Ook kan je bij ons meerdere typen zeilboten (Optimist, Polyvalk en Topaz) huren

Outdoor sport

Outdoor Sport in de lucht

Wil je nog meer uitdaging breng dan een bezoek aan het grootste en mooiste klimpark van Zuid-Holland: Klimpark Het Klimeiland.

Het klimpark ligt verscholen tussen de bomen en heeft wel 6 routes met verschillende hoogtes. Daarnaast zijn er ook nog hele gave kabelbanen waar jij vanaf kan. Dus voor wie houdt van een beetje spanning en sport is dit de ideale combinatie voor jong en oud.

Op het klimpark zit je altijd goed geborgen en krijg je eerst een goede veiligheidsinstructie van professionele kliminstructeurs voordat je begint met onze routes op het klimpark. Wat heel gaaf is als je bovenaan staat dat je helemaal kan uitkijken over het meer. Een unieke ervaring die je bijna nergens anders hebt in Nederland.

Wil je outdoor sporten met je school, als kinderpartijtje, bedrijfs- of familieuitje , dan bieden wij meerdere programma’s. Bekijk hier de mogelijkheden rondom het buitensporten

Outdoor sport