Kano's

Kano door de smalle slootjes rondom Vlietland

Rondom Vlietland zijn prachtige kanoroutes te vinden, van een uurtje door de slootjes tot de Vlietland-route van 17 km. Wilt u in alle rust in uw eentje van de omgeving genieten, een uurtje spetteren met uw kinderen of met z’n allen een middag een avontuurlijke tocht in de kano maken: het kan allemaal! Bij Watersportcentrum Vlietland kunt u een kano en een mooie tocht door het gebied maken.

We helpen u graag met een route uitstippelen en kunnen u een kaart meegeven als u van plan bent een tocht te maken.

Kano huren

1- en 2-persoons kano’s

Door smalle slootjes, onder lage bruggen en tunnels en langs de weilanden. In de omgeving van Vlietland kunt u prachtige kanotochten maken, van een uurtje peddelen tot een flinke dagtocht. Bij het oversteken van de plas kunt u onderweg even stoppen bij het Klimeiland. U kunt de kano’s reserveren mits u minimaal 5 x 1-persoons of 3 x 2-persoons kano huurt en voor 12:00 uur vertrekt. Zwemvesten en een tonnetje zijn bij de huur inbegrepen.

1-pers. 2-pers.
1 uur € 6,00 € 9,00
Opvolgende uur/uren € 4,00 € 6,00
Hele dag (10:00 – 18:00 uur) € 22,50 € 35,00

Kano Vlietland

3-persoons Canadese kano

Maak samen een lange tocht naar boerderij ’t Geertje in Stompwijk en rust daar even uit onder het genot van een kopje koffie met appeltaart. Ontdek de wirwar van slootjes rondom Vlietland, geniet van het uitzicht over de weilanden of stop even bij het Klimeiland voor een kleine versnapering. Zwemvesten en een tonnetje zijn bij de huur inbegrepen. De Canadese kano is ruim en er is dus voldoende ruimte voor uw rugzak.

1 uur € 10,00
Opvolgende uur/uren € 6,00
Halve dag € 23,50
Hele dag (10:00 – 18:00 uur) € 35,00

Varen bootverhuur Kano 3-persoons

10-persoons Drakenkano

Een tocht in de Drakenkano is een avontuurlijke groepsactiviteit en dus geschikt voor u en uw vrienden, familie of collega’s. Deze 10-persoons kano’s worden ook als onderdeel in onze programma’s voor groepen gebruikt. Het is in het begin nog een hele kunst om met z’n allen de kano in een rechte lijn te sturen, maar oefening baart kunst en jullie zullen zien dat het steeds beter gaat. Van tevoren krijgt u uitleg en een routekaart mee.

1 uur € 45,00
Opvolgende uur/uren € 40,00
Borg € 50,00

Kano 10persoons

Direct iets regelen

Direct iets regelen

Keuze gemaakt?
Regel hier direct jouw activiteit