Sloep huren Leiden

Leiden, de stad van de sleutels, gezellige terrasjes en mooie grachten. Waarschijnlijk bent u al eens in Leiden geweest, maar heeft u de stad wel eens vanaf het water bekeken? De stad ziet er namelijk totaal anders uit vanaf het water. U kunt bij ons een sloep huren en naar Leiden varen en het zelf ervaren. Wij garanderen u dat u het prachtig zult vinden.

Sloep huren Leiden

Bij Watersportcentrum Vlietland huurt u een comfortabele 8-persoonssloep voor een halve of hele dag en vaart u via de Vliet in 45-50 minuten naar de Leidse binnenstad, waar u vervolgens met familie, vrienden of collega’s een prachtige tocht door deze bijzondere stad kunt maken. In Leiden vindt u genoeg mogelijkheden om even aan te leggen en te genieten van een drankje op één van de terrasboten. Na het drankje stapt u weer in de sloep om uw ontdekkingstocht door de stad te vervolgen.

De sloep is ideaal voor de nog niet zo ervaren schipper. U heeft geen vaarbewijs nodig en u krijgt voor vertrek een uitgebreide uitleg over hoe de sloep werkt. Op de recreatieplas is er genoeg ruimte om aan de boot te wennen.

Routes

Bent u nog niet zo bekend met de wateren bij ons in de regio? Geen probleem. Wij leggen u uiteraard graag uit hoe u met de sloep in Leiden komt en wat de leukste routes in de buurt zijn. Daarnaast geven wij u een kaart mee van het gebied en omgeving. Maar u kunt ook van te voren uw route uitstippelen op de website en app van Sloepennetwerk. Op de website en de app van Sloepennetwerk kunt u aan de hand van de knooppunten een route vaststellen. U ziet meteen hoeveel kilometers u tijdens het varen maakt en hoe lang u gemiddeld onderweg bent.

Verder kunt u naast een sloep ook andere boten huren bij WSC Vlietland.