Sloep huren Leiden

Sloep huren Leiden

Leiden, de stad van de sleutels, gezellige terrasjes en mooie grachten. Waarschijnlijk ben je al eens in Leiden geweest, maar heb jij de stad wel eens vanaf het water bekeken? De stad ziet er namelijk totaal anders uit vanaf het water. Je kan bij ons een sloep huren en naar Leiden varen en het zelf ervaren. Wij garanderen dat het een prachtige beleving zal worden.

Bij Watersportcentrum Vlietland huur je een comfortabele 8-persoonssloep voor een halve of hele dag en vaar je via de Vliet in 45-50 minuten naar de Leidse binnenstad. In Leiden aangekomen maak je een prachtige toch door de schilderachtige grachten en langs de historische gebouwen. In Leiden zijn er genoeg mogelijkheden om even aan te leggen en te genieten van een drankje op één van de terrasboten. Na het drankje stap je weer in de sloep om de ontdekkingstocht door de stad te vervolgen.

De sloep is ideaal voor de nog niet zo ervaren schipper. Je hebt geen vaarbewijs nodig en voor vertrek krijg je een uitgebreide uitleg over hoe de sloep werkt. Op de recreatieplas is er genoeg ruimte om aan de boot te wennen.

Routes

Nog niet zo bekend met de wateren bij ons in de regio? Geen probleem. Wij leggen uiteraard graag uit hoe je met de sloep in Leiden komt en wat de leukste routes in de buurt zijn. Daarnaast geven wij een kaart mee van het gebied en omgeving. Maar je kan ook van te voren een route uitstippelen op de website en app van Sloepennetwerk. Op de website en de app van Sloepennetwerk kan je aan de hand van de knooppunten een route vaststellen. De app houdt daarna alles bij zoals hoeveel kilometers er is gevaren en hoe lang je onderweg bent.

Verder kan je naast een sloep ook andere boten huren bij WSC Vlietland.
Sloep huren Leiden

+ Kan je makkelijk vanaf WSV Vlietland naar Leiden varen?

Je kan via de Vliet naar het centrum van Leiden varen met een sloep.

+ Hoe lang kan je een sloep huren?

Je kan een sloep huren voor 2 uur, een halve- of een hele dag.

+ Heb je een vaarbewijs nodig om een sloep te huren?

Je hebt geen vaarbewijs nodig om een sloep te huren. Je krijgt wel van te voren van onze professionals een goede uitleg hoe alles werkt.

+ Hoeveel mensen kunnen er in de sloep?

De sloepen die wij verhuren zijn voor maximaal 8 personen.