Jachthaven met camping

Jachthaven met camping

Check nu de nieuwe website van Camping Vlietland

www.campingvlietland.nl

Heb je een boot? Dan kun je perfect terecht bij onze jachthaven met camping. De jachthaven beschikt over meerdere passantenplekken waar jij je boot kunt aanleggen. Wil je overnachten? Dan kan dit op de boot (dit is via het Watersportcentrum te regelen), maar uiteraard kun je ook kamperen op het terrein of een trekkershut huren en je boot in de haven leggen (deze combinatie regel je bij Camping Vlietland). Je mag als passant gebruik maken van alle campingfaciliteiten. Op de camping is een sanitairgebouw, een speeltuin en op slechts 100 meter ligt Restaurant Waterfront. Dit restaurant is de gehele dag geopend en beschikt over een prachtig terras met uitzicht op het meer. Ook zijn er twee zandstranden waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen.

Daarnaast kun je bij de het Watersportcentrum naast de camping motorboten, zeilboten, waterfietsen en kano’s huren. Ook is er een klimpark dat is gelegen aan de andere kant van het meer. Het klimpark heeft een unieke locatie tussen de bomen en heeft meerdere uitdagende parcours op 1, 4, 7 en 11 meter hoogte en kabelbanen.

Vanaf onze jachthaven ben je zo op de plas of de Vliet. Op de plas kun je heerlijk dobberen, zwemmen of aanmeren bij één van de steigers. Vanaf de Vliet kun je naar de Kaag of naar de steden Leiden of Den Haag. Of ga vanaf de plas de polder in. Met zoveel vaarmogelijkheden is Camping Vlietland de ideale uitvalsbasis voor mensen met de boot.

Boek een plek in de jachthaven wel op tijd, want deze zijn populair en beperkt beschikbaar.

ALGEMENE INFORMATIE

– Boten tot 7 meter lang, 2,60 breed en maximale (doorvaar)hoogte van 1,55 meter
– Mogelijkheid om in de boot of op de camping te overnachten
– Sanitairgebruik van de camping is in de prijs inbegrepen

– Geen walstroom
– Reserveren aangeraden i.v.m. beperkt aantal passantenplekken