Buitensporten

Vlottenbouwen, drakenkanoën, waterfietsen en meer..

Schoolreisje

Schoolreisje voor basisscholen

Op zoek naar een schoolreisje dat alles heeft? Watersportcentrum Vlietland biedt actieve en uitdagende programma’s aan voor de bovenbouw van de basisschool. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij het schoolreisje samenstellen dat het beste bij jouw leerlingen past, waarbij plezier en veiligheid voorop staat. In onze programma’s is het belangrijk dat iedereen op zijn of haar manier mee kan doen. En dat geldt uiteraard ook voor de leerkrachten, want een schoolreisje is een dagje uit voor iedereen! Van klimmen tot waterfietsen en van vlotten bouwen tot uitrazen op de survivalbaan. Kunnen de leerlingen er geen genoeg van krijgen? Dan kunnen ze na afloop nog een verfrissende duik nemen in het meer.

De programma’s van de schoolreisjes duren 4 tot 4,5 uur. Als je op zoekt bent naar een korter programma voor een kleinere groep neem dan een kijkje bij Klassenuitje.

Zie de arrangementen onderaan de pagina voor meer informatie over de programma’s. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.