Schoolreisje Klimmen met 3 extra onderdelen

Schoolreisje Klimmen met Waterfietsen, Drakenkano en teamestafette

De schoolsportdag op het klimeiland is een dagvullend programma. Alle activiteiten vinden op Het Klimeiland plaats. Nadat de leerlingen een duidelijke instructie van de kliminstructeurs (waarbij ook geoefend wordt op het oefenparcours) hebben gekregen, dan kan het klimmen over de routes op 4-, 7-, en zelfs 11-meter hoogte beginnen. 

Tijdens het klimmen is er tijd voor de meegebrachte lunch, deelnemers kunnen tussen de routes door beneden rustig een hapje eten of drinken. Verder zullen de deelnemers onder begeleiding van een instructeur een tocht maken over het meer in de drakenkano. Op het land is er een estafette uitgezet waarbij de klassen een strijd leveren tegen elkaar voor de snelste tijd. Om bij te komen van de actieve sportdag hebben de deelnemers een relaxmoment op de waterfietsen. 

Het programma duurt 4,5 a 5 uur Je kunt na het programma naar het strand fietsen of lopen waar de leerlingen nog even kunnen zwemmen, voordat de reis terug naar huis begint. Dit programma kan geboekt worden vanaf 25 deelnemers en maximaal 120 deelnemers. De minimale lengte om te mogen klimmen is: 1,40 meter. Zijn leerlingen kleiner dan 1,40 meter dan kunnen ze helaas niet klimmen.

Schoolsportdag Klimmen met 3 extra onderdeel

Klassenuitje: Klimmen Aanvraag

Aanvraag: klassenuitje klimmen

Schoolsportdag Klimmen met 3 extra onderdeel