Bedrijfsuitje

Teambuilding door inspanning en/of ontspanning

Als u op zoek bent naar een uitdagend en/of ontspannend bedrijfsuitje. Dan bent u bij Watersportcentrum Vlietland aan het juiste adres. Met al ruim 25 jaar ervaring kunt u uw bedrijfsuitje met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij bieden verschillende programma’s aan, waarbij iedereen continu actief betrokken is. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen voor goede en veilige begeleiding.

Inspannend en ontspannend

Watersportcentrum Vlietland biedt vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfsuitjes, inspannend en ontspannend. Als inspannende bedrijfsuitjes hebben wij onder andere het klimmen op Het Klimeiland, varen in de drakenkano, vlotten bouwen en nog veel meer. Is uw bedrijf toe aan een ontspannend uitje, dan is het varen in de sloep een ideaal uitje. Bij Vlietland is het uiteraard ook mogelijk om inspannende en ontspannende activiteiten te combineren. Onze buren van restaurant Waterfront Vlietland kan het ontvangst, de lunch, de borrel en/of het diner voor u verzorgen.

Onderaan de pagina vindt u een aantal mogelijke arrangementen. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

bedrijfsuitje