Klassenuitje bij Vlietland

Klassenuitje bij Vlietland

Aan het begin van het jaar als kennismaking, aan het eind van het jaar als afscheid of gewoon omdat het kan? Een klassenuitje is eigenlijk altijd een goed idee. Een gezellig uitje speciaal voor jullie georganiseerd. Het enige wat jullie nog moeten doen is een keuze maken uit één van de leuke programma’s. Gaan jullie voor het Vlotten & Draken of toch klimmen op Het Klimeiland? Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie over de mogelijke klassenuitjes.

Plezier en samenwerking

En wie beweert dat je niets leert van een gezellig klassenuitje heeft het mis. Naast enorm veel plezier maken, leren jullie tijdens de activiteiten ook alles over goed samenwerken. Bij de klassenuitjes van Watersportcentrum Vlietland staat samenwerking namelijk centraal, want zonder elkaar wordt het vlot niet stevig genoeg gebouwd, vaart de Drakenkano totaal de verkeerde kant op en leggen jullie nooit een heel parcours af op Het Klimeiland. De programma’s zijn zo georganiseerd dat iedereen betrokken is bij de activiteit. Iedereen doet dus gezellig mee!

Perfecte afsluiting

Hebben jullie honger gekregen van al die activiteiten? Bij onze buren (de snackbar van restaurant Waterfront) kunnen jullie gelukkig een heerlijke snack halen. De ideale afsluiting van een geweldig klassenuitje. Komen jullie snel weer langs?