Klimbos Nederland

Klimbos Nederland

Klimmen wordt steeds populairder in Nederland en dat vinden wij niet meer dan logisch. Klimbos Nederland? Ja, dat zijn wij zeker weten, klimmen doe je namelijk bij ons tussen de bomen. En ben je op zoek naar een beetje avontuur en uitdaging in de buitenlucht dan moet je snel eens ons klimbos bezoeken. Ons klimbos is gelegen midden in het bos en heeft wel 7 parcours op verschillende hoogtes. Van boom naar boom via verschillende obstakels (wel 50!) hoe gaaf is dat! Daarnaast zijn er ook nog 10 kabelbanen, voor wie snel aan de grond wil zijn. Daarnaast hebben wij ook een parcour vanaf 6 jaar waar je geen minimum lengte nodig hebt. Het lage parcour is 1 meter en super gaaf voor de kleinste klimmers.

Klimbos Nederland schoolreisje

Als docent wil je natuurlijk iets gaafs doen met de kinderen. Want een schoolreisje is toch iets waar de kinderen al tijden naar uit kijken.  Daarnaast is het klimmen bij ons naast gaaf ook gewoon een sportief uitje en dat op een schitterende locatie. Wij organiseren per jaar voor tientallen scholen klimactiviteiten en onze professionals weten het dan ook leuk te maken voor alle kinderen. Verder is ons klimpark goed te bereiken met zowel de fiets als de auto. Bekijk hier de precieze locatie van ons klimbos.
Klimbos Nederland

Klik hier als je meer wil weten over de tarieven van de schoolreisjes. 

Natuurlijk kan je ook gewoon regulier komen klimmen. Ben je kleiner dan 1.40 en met je grote broer of zus mee dan kan je klimmen op het 1 meter parcour. De andere parcours hebben een hoogte van 4, 7 en zelfs 11 meter! Op de verschillende hoogtes zijn verschillende parcours met verschillende obstakels, durf jij de uitdaging aan?

Na het klimmen trek in een lekkere lunch, borrel of gewoon zin in een drankje? Dan kan je terecht bij het Restaurant het Waterfront dat aan de overkant is gelegen van het recreatiemeer en waar je met de auto of fiets al binnen 3 minuten bent. Het restaurant beschikt tevens over een prachtig terras.