Bij de haven van WSC Vlietland start de overtocht naar Het Klimeiland.
Tijdens het 2,5 uur klimmen bij het Klimeiland klimt u, na de veiligheidsinstructie, over 6 verschillende routes verdeeld over 4 hoogtes. U start bij de klimtoren waarvandaan het parcours op 1, 4, 7 (2x) en 11 (2x) meter start. Het klimpark heeft 50 elementen om te overwinnen en 10 kabelbanen om vanaf te roetsjen. Het parcours is ontworpen voor klimmers met een minimale lengte van 1,40 meter.
Voor klimmers mét en zonder ervaring biedt het parcours voldoende uitdaging.
Na het klimmen volgt de overtocht terug naar de haven, de kosten voor de retour overtocht zijn per boot en tot maximaal 35 personen per boot.
Dit programma is te boeken vanaf 10 personen.

Binnen reguliere openingstijden wordt er geen extra bedrag per groep berekend, maar gelden de reguliere kosten per persoon.

Overtocht heen naar Het Klimeiland

De deelnemende klimmers worden per sloep vanaf het Watersportcentrum Vlietland overgevaren naar het Klimeiland. Per boot kunnen maximaal 25 personen meevaren. Niet deelnemende klimmers die wel graag mee willen naar Het Klimeiland om te kijken naar de klimmers kunnen voor hetzelfde tarief meevaren.

€ 70,00 per heen en terug tocht

2,5 uur klimmen voor volwassenen

Begin, na de veiligheidsinstructie, bij de klimtoren en vervolg de routes over 50 obstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er de 100 meter kabelbaan. De parcours zijn geschikt voor beginnende en gevorderde klimmers.

€ 21,00 per persoon

Overtocht terug naar WSC Vlietland

De deelnemende klimmers worden per sloep vanaf Het Klimeiland overgevaren naar Watersportcentrum Vlietland. 

Klimmen

Klimmen voor groepen


Klimmen voor groepen

Klimmen

Klimmen voor groepen buiten reguliere tijden (+ overtocht)


Klimmen voor groepen buiten reguliere tijden (+ overtocht)

Klimmen

Klimmen voor groepen buiten regulier


Klimmen voor groepen buiten regulier