Bij de haven van WSC Vlietland start de overtocht naar Het Klimeiland. Tijdens het 2,5 uur klimmen bij Het Klimeiland klimmen jullie, na de veiligheidsinstructie, over 6 verschillende routes verdeeld over 4 hoogtes. Jullie starten bij de klimtoren waarvandaan de parcours op 1, 4, 7 (2x) en 11 (2x) meter starten. Het klimpark heeft 50 elementen om te overwinnen en 10 kabelbanen om vanaf te roetsjen. Na het klimmen volgt de overtocht terug naar de haven.
De parcours zijn ontworpen voor klimmers met een minimale lengte van 1,40 meter.

Binnen reguliere openingstijden wordt er geen extra bedrag per groep berekend, maar gelden de reguliere kosten per persoon.

Overtocht heen naar Het Klimeiland

De deelnemende klimmers worden per sloep vanaf het Watersportcentrum Vlietland overgevaren naar het Klimeiland. Per boot kunnen maximaal 25 personen meevaren. Niet deelnemende klimmers die wel graag mee willen naar Het Klimeiland om te kijken naar de klimmers kunnen voor hetzelfde tarief meevaren.

€ 70,00 per heen en terug tocht

2,5 uur klimmen voor volwassenen

Begin, na de veiligheidsinstructie, bij de klimtoren en vervolg de routes over 50 obstakels en 10 kabelbanen. Als eindsprint is er de 100 meter kabelbaan. De parcours zijn geschikt voor beginnende en gevorderde klimmers.

€ 21,00 per persoon

Overtocht terug naar WSC Vlietland

De deelnemende klimmers worden per sloep vanaf Het Klimeiland overgevaren naar Watersportcentrum Vlietland. 

Klimmen

Klimmen voor groepen


Klimmen voor groepen

Klimmen

Klimmen voor groepen buiten reguliere tijden (+ overtocht)


Klimmen voor groepen buiten reguliere tijden (+ overtocht)

Klimmen

Klimmen voor groepen buiten regulier


Klimmen voor groepen buiten regulier