Jollenveld

Bootstalling voor zeilboten

Als u van zeilen houdt bent u bij Vlietland aan het goede adres. Er mag namelijk door gemotoriseerde boten niet harder gevaren worden dan 6 km per uur en dat maakt het juist zo leuk om bij ons te zeilen. Daarnaast worden er regelmatig zeilwedstrijden georganiseerd waar u als ligplaatshouder aan kunt deelnemen, zoals de 4 uit 7 en de Vlietland Cup. Vlietland is ideaal voor bootstalling van uw zeilboot: een gezellige zeilgroep en goede faciliteiten.

bootstalling op jollenveld Vlietland

Jollenveld

Op het jollenveld kunt u uw zwaardboot, zoals een Laser, Pico of Splash stallen. Langs het verharde pad is ruimte voor boten die met staande mast gestald worden. Boten op het jollenveld moeten op een veldtrailer staan, dit is inbegrepen in de prijs. Alleen Optimisten kunnen zonder veldtrailer worden gestald. Deze liggen op z´n kop op ‘bakken’. Voor deze boten zijn gemeenschappelijke trailers beschikbaar.

Er is voldoende tuigruimte bij het water en we hebben een eigen trailerhelling. In het hoofdgebouw is ruimte om uw mast, roer en zwaard te stallen.

Als uw boot bij Haven Vlietland ligt, dan kunt u ook uw trailer (indien beschikbaar) bij ons stallen. De trailer komt dan achter het havenhek te staan.

Ligplaats jollenveld € 58,00 per strekkende meter
Wegtrailer < 5 meter € 61,20 per jaar
Wegtrailer > 5 meter € 73,75 per jaar
Wegtrailer met boot op jollenveld € 28,00 per jaar extra