Een spannend dagje uit!

Klimmen op het Klimeiland

Gepubliceerd op

Een spannend dagje uit!

 

Gaan jullie graag op avontuur? En hebben jullie zin in een spannend en actief dagje uit? Dan is klimmen op Het Klimeiland de perfecte activiteit! Dit klimpark is een uitdaging voor beginnende en gevorderde klimmer, dus er is voor elk wat wils. Het Klimeiland is gelegen in het prachtige recreatiegebied Vlietland, midden in de natuur en toch zeer goed bereikbaar (zelfs met de boot). Een ideaal uitje met vrienden, familie, collega’s, team of als kinderpartijtje.

 

Klimmen op het Klimeiland

 

Het Klimeiland heeft 7 parcours op 4 verschillende hoogtes, namelijk om 1, 4 , 7 en 11 meter hoogte. Allemaal met hun eigen moeilijkheidsgraad. Dit maakt het klimpark geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het klimmen gaat in twee- of drietallen. Ieder parcours begint en eindigt bij de starttoren. Kiezen jullie voor een volgende uitdaging, nog een keer dezelfde route of doen jullie een stapje terug en gaan jullie voor een makkelijkere route?

 

Uiteraard staat naast veel plezier ook de veiligheid bij ons centraal. In ons klimpark maken wij gebruik van de Expoglider continuzekering. Dit betekent dat jullie gedurende het klimmen altijd gezekerd zijn. Van begin tot eind zitten de klimmers vast aan de veiligheidskabel. Daarnaast krijgen jullie uiteraard het beste klimmateriaal en een veiligheidsinstructie door onze ervaren instructeurs voorafgaand aan het klimmen.

 

Even uitrusten…

 

Dat klimmen over al die parcours kan best vermoeiend zijn. Niet alleen is het een goede workout, ook is het soms best spannend om op die grote hoogte te staan. Dat vreet uiteraard energie en dat moet worden aangevuld. Gelukkig is ook dat mogelijk op Het Klimeiland. Bij de receptie hebben wij onder andere koffie, thee, fris en voor de liefhebbers hebben wij ook heerlijke ijsjes. Neem plaats aan ÊÊn van de gezellige picknicktafels op het terrein en geniet van de welverdiende rust.

 

Klimmen

2,5 uur klimmen


Klimmen op het hoogte parcours (4,7,11 meter hoog) tijdens openingstijden

Klimmen

Kinderpartijtje Klimmen


Kinderpartijtje Klimmen