Groepsuitjes bij Vlietland

Leuk uitje met familie, vrienden of collega's

Gepubliceerd op

Groepsuitjes bij Vlietland

Op zoek naar een leuk uitje met jouw (sport)team, collega’s, familie of vrienden? Watersportcentrum Vlietland heeft al ruim 20 jaar ervaring met programma’s voor groepsuitjes. Wij bieden verschillende programma’s voor buitensporten aan waarbij iedereen continu actief betrokken is. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen voor goede en veilige begeleiding.

Groepsuitjes voor iedereen

Klimmen

Voor klimmers met én zonder ervaring! Tijdens de 2,5 uur op Het Klimeiland klimmen jullie over 7 verschillende routes verdeelt over 4 hoogtes. Jullie starten bij de klimtoren waarvandaan de parcours op 1, 4, 7 en 11 meter starten. Na het afleggen van het oefenparcours, onder toezicht van de instructeur, mag iedereen de hoogte in. Voor ervaren klimmers heeft de instructeur altijd nog een extra uitdaging in petto. Hierdoor kan iedereen op eigen tempo en niveau klimmen.

Ook te boeken buiten de openingstijden met een minimum aantal van: 15 personen

Dit arrangement kan ook met een overtocht geboekt worden. De deelnemende klimmers worden per sloep vanaf het Watersportcentrum Vlietland overgevaren naar het Klimeiland. Na het klimmen stappen jullie weer in de sloep terug naar het vaste land.

Sloep varen

Liever een ontspannen groepsuitje? Dan is het sloep varen de perfecte activiteit. Vanuit Vlietland zijn er veel mooie vaarroutes mogelijk. Jullie kunnen bijvoorbeeld naar het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam of ga de polder in richting Stompwijk. Om de relaxte sfeer te verhogen, is het uiteraard mogelijk om consumpties mee te nemen aan boord.

 

Speciaal voor familieuitjes

Draak Beach Draak*

Aantal deelnemers: 20-40 personen

Het Familieuitje Draak Beach Draak is een gevarieerd programma met activiteiten op het water én op het land. Eerst stappen jullie in de Drakenkano waarmee jullie een avontuurlijke tocht maken. Vervolgens is het tijd voor het Beach-gedeelte. Met een reuze-katapult schieten jullie om beurten een bal in de richting van het doelwit om zoveel mogelijk punten te scoren. Na afloop gaan jullie met de Drakenkano weer terug richting WSC Vlietland.

Drakentocht

Aantal deelnemers: 8-50 personen

Bij het Familieuitje Drakentocht draait alles om goede communicatie, samenwerking en inzet. Jullie stappen in de Drakenkano om vervolgens een avontuurlijke tocht door de slootjes van recreatiegebied Vlietland te maken. Een tocht in de Drakenkano is niet alleen avontuurlijk maar ook erg uitdagend: door smalle slootjes en onder lage bruggetjes door. Dit lijkt makkelijker dan het is!

Vlotten & Draken*

Aantal deelnemers: 20-60 personen

Als jullie op zoek zijn naar een mix van sportiviteit en teambuilding, dan is het Familieuitje Vlotten & Draken de ideale activiteit. Het programma bestaat uit 2 onderdelen, het Vlotten en het Draken. Tijdens dit uitje gaan jullie samen vlotten bouwen en stappen jullie vervolgens in een 10-persoon Drakenkano voor een spannende tocht door de smalle slootjes van recreatiegebied Vlietland.

 

Speciaal voor bedrijfsuitjes

Vlotten & draken*

Minimum aantal deelnemers: 15 personen

Sportiviteit en teambuilding, daar draait het om tijdens het Bedrijfsuitje Vlotten & Draken. Het programma bestaat uit 2 onderdelen, het Vlotten en het Draken. Door goede samenwerking maken jullie  een stevig vlot waarmee jullie de plas op gaan. Vervolgens stappen jullie in een 10-persoonskano om de teambuilding te trainen. Een spannende tocht in de Drakenkano door de smalle slootjes van recreatiegebied Vlietland. Dit is uitdagender dan het lijkt!

 

*deze programma’s voeren wij uit op aanvraag en op basis van de beschikbaarheid van begeleidende instructeurs.

Overige activiteiten

Naast de onderdelen van het basisprogramma voor de bedrijfsuitjes biedt Watersportcentrum Vlietland nog een aantal andere uitdagende en leuke onderdelen aan. Zoals Beachgolf, Kanoën, Teamestafette en Piramide bouwen. Deze kunnen aan het bedrijfsuitje worden toegevoegd.

 

Klimmen Vier jij binnenkort je verjaardagsfeestje op het Klimeiland?

Vier een klimfeestje

Varen Genieten op het water, vanaf april tot september

Mooie vaartocht bij Vlietland