Klimmen met je klasgenoten

Het laatste klassenuitje van het schooljaar!

Gepubliceerd op

Klimmen met je klasgenoten

Het schooljaar op een leuke manier afsluiten? Wat gaat jouw klas doen als afsluiting van het jaar? Zijn jullie nog op zoek naar een leuke activiteit? Kom klimmen met je klasgenoten of docententeam op Het Klimeiland en de afsluiting van het schooljaar wordt gegarandeerd het hoogtepunt van het schooljaar.
Met 7 klimroutes verdeeld over 4 verschillende hoogtes is dit klimpark een uitdaging voor beginners Γ©n gevorderden.Β  In twee- of drietallen klimmen jullie over 50 klimobstakels en roetsjen jullie van 10 kabelbanen. Nog niet helemaal overtuigd? Check dan onderstaand filmpje die een bezoekende docent met zijn klas bij ons maakte.

Regulier klimmen

Zijn jullie met een kleine groep klasgenoten of docenten? Dan kunnen jullie komen klimmen voor het reguliere tarief. Bij aankomst trekken jullie het klimmateriaal aan en krijgen jullie de veiligheidsinstructies van onze ervaren instructeurs. Daarna is het tijd om in twee- of drietallen te gaan klimmen. Na afloop is er uiteraard nog de mogelijkheid om wat te lekkers te nuttigen aan de picknicktafels.

Klassenuitje

Je kunt natuurlijk ook met je hele klas komen klimmen, vanaf 25 leerlingen hebben we een mooiΒ tarief en openen wij het klimpark speciaal voor jullie. Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat de wat meer gespannen leerlingen hun grenzen zullen verleggen. Maar ook de ervaren klimmers zullen zich niet vervelen want die krijgen wat extra uitdaging van ons.

Docenten teamuitje

Voor docententeams hebben wij nog veel meer mogelijkheden, wij kunnen jullie bijvoorbeeld per boot vanaf restaurant Waterfront Vlietland naar het Klimeiland brengen. Na afloop brengen wij jullie weer terug en kunnen jullie gaan genieten van een heerlijk drankje en diner.

 

Klimmen Vernieuwde routes op het Klimeiland

Klimeiland routes

Klimmen 7 routes op verschillende 4 hoogtes

Klimmen op het Klimeiland