Buitensporten

Familieuitje

Gezellige dag uit voor de familie

Binnenkort een familieuitje op de planning en op zoek naar iets actiefs? Dan heeft Watersportcentrum Vlietland verschillende leuke programma’s voor jullie. Met al ruim 20 jaar ervaring in programma’s voor bedrijfsuitjes, scholen en kinderpartijtjes ben je bij ons aan het juiste adres voor een gezellige dag met de familie. Uiteraard ook zeer geschikt als teamuitje.

Geschikt voor jong en oud

Binnen de reguliere openingstijden van Watersportcentrum Vlietland is het mogelijk om met jouw familie langs te komen voor een actief programma waar samenwerking en gezelligheid centraal staat. Er zijn verschillende programma’s mogelijk, waaronder het Vlotten & Draken, Drakentocht, klimmen op Het Klimeiland en Draak Beach Draak. Deze programma’s zijn geschikt voor jong en oud. Ook tijdens de actieve programma’s zijn de niet deelnemende familieleden uiteraard van harte welkom om de andere familieleden aan te moedigen. Zo is iedereen betrokken bij dit fantastische familieuitje wat niemand nog zal vergeten. Willen jullie het wat rustiger aan doen? Dan is sloep varen de perfecte uitkomst voor een heerlijk ontspannen dag.

NeemΒ contactΒ met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Restaurant Waterfront

Honger gekregen van de actieve dag? Sluit dan het familie-uitje af met een heerlijke lunch, borrel of diner bij restaurant Waterfront.
Het is ook mogelijk om tijdens de borrel of het diner (na 16:00 uur) waterfietsen, roeiboten of kano’s te reserveren. De kinderen vermaken zich heerlijk op het water terwijl de volwassenen gezellig op het terras zitten. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en meer informatie.