“Hebben jullie nog bootjes te huur?”

De zomerse dagen bij Vlietland

Gepubliceerd op

Laat die zomer maar….. komen!

Peddelen, trappen, roeien, dobberen & varen op de plas van Vlietland

Die langverwachte zomer is dan eindelijk begonnen, en het is een drukte van jewelste bij Vlietland. Wil je een sloep huren dan moet je er vroeg bij zijn, want je bent niet de enige die het water op wilt. Gelukkig zijn er tal van alternatieven bij Vlietland!

Op deze zonnige dagen ziet het zwart van de mensen op het zwemstrand en draait de snackbar van buurman Waterfront Vlietland overuren. De receptie staat vol met vrolijk gestemde mensen die allemaal voor hetzelfde komen: verkoeling en plezier op het water.

Onze “buiten-jongens & -meisjes” zorgen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds dat de vloot er netjes bij ligt, helpen je bij het instappen en vertellen je hoe de boot werkt.

Waterfiets

Is er nog een bootje vrij?

Vooral de motorboten en waterfietsen zijn ongeΓ«venaard populair. Het is soms zelfs een wareΒ run op de receptie als er een waterfiets terug komt. Want: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Gelukkig hebben we wel 14 waterfietsen en duurt het nooit lang voordat de volgende terug komt. Bovendien is roeien of kanoΓ«n ook hartstikke tof!

RoeibootΒ 

Zijn alle motorboten al verhuurd? Dan kunnen we er één voor u reserveren aan de balie (en nu ook direct online), en terwijl u wacht kunt u nog even een verfrissende duik in het water nemen of genieten van een ijsje of patatje bij de snackbar.

Tussen alle gezellige drukte door hebben onze zeilinstructeurs hun handen vol aan de beginnende en gevorderde zeilers. Het meer kleurt groen/blauw/geel van de gekleurde optimist-zeiltjes.

Ook aan het water is het genieten

En dat is nog niet alles: want ook Camping Vlietland staat vol met vakantiegangers; grote en kleine tenten, caravans en campers. Uit Frankrijk, Duitsland, Spanje, ItaliΓ« en zelfs Zuid Afrika. Maar ook uit de directe omgeving van Vlietland, want je waant je toch een beetje in Frankrijk met tropische temperaturen en het uitzicht over de plas.

 

Kortom: wat ons betreft mag deze warme zomer nog wel even doorzetten!

Bootverhuur Bootverhuur dagelijks open.

De vloot van Vlietland

Varen Genieten op het water, vanaf april tot september

Mooie vaartocht bij Vlietland