Vier een klimfeestje

Vier jij binnenkort je verjaardagsfeestje op het Klimeiland?

Gepubliceerd op

Klimfeestje

Binnenkort jarig? En wil jij een feestje om nooit meer te vergeten? Vier dan jouw klimfeestje bij Het Klimeiland!Β Dit klimpark is een uitdaging voor beginnende Γ©n gevorderde klimmer, dus er is voor elk wat wils. Het Klimeiland is gelegen in het prachtige recreatiegebied Vlietland, midden in de natuur en toch zeer goed bereikbaar (zelfs met de boot). Ideaal dus voor jouw klimfeestje!

Klimparcours

Het Klimeiland heeft 7 routes op 4 verschillende hoogtes, namelijk 1, 4, 7 en 11 meter. Na de veiligheidsinstructies beginnen alle klimmers in groepjes van 2 of 3 bij de starttoren. Hier kunnen jullie steeds een nieuwe route starten. Jullie kunnen eerst nog even wennen op één van de lagere parcours. Ieder parcours begint en eindigt bij de klimtoren. Overwin jouw hoogtevrees en klim naar grote hoogte. Durven jullie het aan om naar het 11 meter parcours te klimmen? Met het continu zekeringssysteem zit iedereen altijd gezekerd, dus het is hartstikke veilig.

Alle klimmers dienen minimaal 1,40 meter groot te zijn zodat ze zelfstandig over de routes kunnen klimmen.

Voor klimmers die nog geen 1.40m zijn hebben we het 1 meter laag parcours, leuk voor broertjes of zusjes die meekomen. Dit klimparcours is voor groepjes klimmers v.a. 6 jaar*. Per 5 kinderen dient er een begeleider te zijn. We raden af om met een klimfeestje de groep op te splitsen voor het lage en hoge klimparcours.

*kinderen van 5 jaar mogen, onder één op één begeleiding van een ouder klimmen op het laagparcours.

Klimmen Vernieuwde routes op het Klimeiland

Klimeiland routes