Motorboot huren

Motorboot huren

Op zoek naar een veelzijdige boot waarmee je een leuke vaartocht kunt maken? Dan is de motorboot misschien wel de ideale boot voor jou. Deze boot is zowel geschikt voor een uurtje vissen, een rondje varen op de plas of een mooie tocht naar Leiden, Leidschendam of de polder. Tijdens een warme dag even ontsnappen aan de drukte van het strand en genieten van de rust op het water. Weinig zo ontspannend als een rondje op het water. Ga je alleen, met vrienden of met familie? De motorboot is geschikt voor maximaal 4 personen en is makkelijk bestuurbaar door het speciale stuurtje. Daarnaast wordt de buitenboordmotor elektrisch gestart, geen enkele moeite dus. Een vaarbewijs of ervaring is niet nodig. Bij de receptie krijg je een waterkaart en eventuele zwemvesten mee en buiten staan onze medewerkers voor je klaar om uit te leggen hoe de boot werkt.
Motorboot huren

Vaarroutes binnen en rondom Vlietland

De mogelijkheden voor leuke vaarroutes binnen en rondom Vlietland zijn eindeloos. Uiteraard is de plas van Vlietland zeer geschikt om met de motorboot te verkennen of gewoon een beetje rustig te dobberen, maar je kunt uiteraard ook van de plas af en buiten Vlietland gaan varen. De vaartochten door de polder (richting Boerderij ’t Geertje), naar de sluisjes van Leidschendam en zelfs naar het historische centrum van Leiden zijn populaire tochten die vaak door onze bezoekers worden gemaakt. Wil je meer weten over leuke routes in onze omgeving? Lees dan het blog ‘Vaarroutes voor sloep en motorboot‘.

Als je je eigen route wilt uitstippelen, kun je de app of website vanΒ SloepennetwerkΒ gratis gebruiken. Aan de hand van knooppunten leg je de route vast. Je ziet meteen hoeveel kilometers je tijdens het varen maakt en hoe lang je er gemiddeld over doet.

Gratis parkeren bij motorboot huren

Kom je met de auto dan kan je gratis parkeren bij ons en de auto mag je zo lang laten staan als je wil. Kom je met de fiets voor de deur van de receptie hebben wij een fietsenstalling.

+ Hoeveel mensen kunnen er in een motorboot?

Er kunnen maximaal 4 mensen in een motorboot.

+ Mag je een motorboot huren zonder vaarbewijs?

Een motorboot mag je huren zonder vaarbewijs. Wel krijg je een uitleg van een medewerker van WSC Vlietland voordat je kan gaan varen.