Mooie vaartocht bij Vlietland

Genieten op het water, vanaf april tot september

Gepubliceerd op

Mooie vaartocht bij Vlietland

Er is weinig zo ontspannend als een mooie tocht op het water. Of je nu voor een uurtje of een hele dag het water op gaat, iedere vaartocht voelt als een minivakantie. Bij recreatiegebied Vlietland zijn de mogelijkheden eindeloos voor zo’n heerlijk dagje uit. Met jouw eigen boot of met een gehuurde boot van WSC Vlietland kun je het gebied en de omgeving verkennen. Dus ben je een dag(deel) vrij? Kom dan genieten van een ontspannende vaartocht bij Vlietland.

Bootverhuur bij WSC Vlietland

Heb je al een keer kennisgemaakt met de vloot van Vlietland? Dan weet je vast al dat wij vele soorten boten hebben klaarliggen voor de verhuur. Er is voor elk wat wils. Wij verhuren onder andere een sloep of motorboot voor een ontspannende tocht in de omgeving van Vlietland, een waterfiets of roeiboot voor een uurtje inspanning, een zeilboot voor een mooie tocht op de plas of een kano om het gebied te verkennen.

Haven Vlietland

Als je op zoekt bent naar de ideale thuishaven voor jouw boot, zoek dan niet verder. Want Haven VlietlandΒ heeft de perfecte locatie voor jouw zeilboot, sloep of motorboot tot 7 meter. Vanaf Vlietland kun je via de Vliet alle kanten op, maar ook het gebied zelf is uiteraard prachtig. Wij bieden verschillende soorten ligplaatsen aan voor de boot. Waaronder een ligplaatsΒ in de haven met of zonder zijsteiger en een plek op hetΒ jollenveld waar je jouw zwaardboot, zoals een Laser, Pico of Splash kunt stallen.

Vaarroutes

De plas van recreatiegebied Vlietland is erg mooi om te verkennen. Zo is het gebied zeer geschikt voor een verkenningstocht door de smalle slootjes met een kano. Maar met de sloep en motorboot zijn er ook buiten het recreatiegebied leuke vaarroutesΒ te ontdekken. Het recreatiegebied ligt direct aan de Vliet en deze brengt je onder andere naar Leiden, Den Haag en zelfs helemaal naar Delft. Of ga de polder in en geniet van alle rust.

Bootstalling Bootstalling bij Vlietland

Thuishaven met vele mogelijkheden

Bootverhuur Voor een leuke en veilige dag varen

Vaarregels rondom Vlietland

Bootverhuur Voor beginners en gevorderden

Kanoroutes rondom Vlietland