Varen

Zomerstalling in het water. Winterstalling v.a. oktober op de kant.

Ligplaats in het water

Op dit moment hebben wij een wachtlijst voor de ligplaatsen, de lengte van de wachtlijst is verschillend per soort ligplaats en per soort boot.


De ideale thuishaven

In combinatie met de zeilschool, bootverhuur, camping en zelfstandig opererend restaurant biedt Vlietland de ligplaatshouders een ideale thuishaven. Op loopafstand vullen een watersportwinkel en jachtwerf ons goed aan. Met een maximum vaarsnelheid van 6 km per uur is de plas zeer zeil- en surfvriendelijk. Met een ligplaats bij Vlietland lig je direct aan een prachtige plas, vanwaar je tochten naar de Kaag, Braassemermeer, boerderij ’t Geertje in Stompwijk, de sluisjes van Leidschendam en de grachten van Leiden kunt maken.

Na een drukke dag op werk kun je op een mooie dag even een hapje eten in het restaurant om vervolgens nog een uurtje of 2 te ontspannen op het water. Als je een ligplaats bij Vlietland hebt, zul je je al snel thuis voelen.

Heb je interesse in een ligplaats bij Vlietland? NeemΒ contactΒ met ons op en vergeet niet het type, de breedte en lengte van de boot te vermelden.

Bekijk hier de tarieven (klik hier)

Bootstalling Ligplaats Vlietland

Soorten ligplaatsen

Bij een box zonder zijsteiger kun je op de punt van de boot opstappen. Bij een box met zijsteiger kun je aan de zijkant van de boot instappen. Als je voorkeur uitgaat naar een box met zijsteiger zullen wij hier rekening mee houden, maar de beschikbaarheid hangt natuurlijk af van de vrijgekomen ligplaatsen. Als er nog geen geschikte box met zijsteiger beschikbaar is, zullen wij je een box zonder zijsteiger toewijzen en kom je op een interne wachtlijst te staan. Bij Vlietland zijn boten tot maximaal 7 meter toegestaan.

Haven bootstalling varen