Ligplaats in het water

Vlietland: de ideale thuishaven

In combinatie met de zeilschool, bootverhuur, camping en zelfstandig opererend restaurant biedt Vlietland de ligplaatshouders een ideale thuishaven. Op loopafstand vullen een watersportwinkel en jachtwerf ons goed aan. Met een maximum vaarsnelheid van 6 km per uur is de plas zeer zeil- en surfvriendelijk. Door de verbinding met de Vliet kunt u tochten naar alle omliggende plassen maken.

Na een drukke dag op werk kunt u op een mooie dag even een hapje eten in het restaurant om vervolgens nog een uurtje of 2 te ontspannen op het water. Als u een ligplaats heeft bij Vlietland zult u zich al snel thuis voelen.

Heeft u interesse in een ligplaats bij Vlietland? Neem contact met ons op en vergeet niet het type, de breedte en lengte van de boot te vermelden.

Bootstalling Ligplaats Vlietland

Soorten ligplaatsen

Met een ligplaats bij Vlietland ligt u direct aan een prachtige plas, vanwaar u tochten naar de Kaag, Braassemermeer, boerderij ’t Geertje in Stompwijk, de sluisjes van Leidschendam en de grachten van Leiden kunt maken.

Bij een box zonder zijsteiger kunt u op de punt van de boot opstappen. Bij Vlietland zijn boten tot maximaal 7 meter toegestaan. Bij een box met zijsteiger kunt u aan de zijkant van de boot instappen. Als uw voorkeur hier naar uitgaat zullen we hier rekening mee houden, maar de beschikbaarheid hangt natuurlijk af van de vrij gekomen ligplaats. Als er nog geen geschikte box met zijsteiger beschikbaar is, zullen we u een box zonder zijsteiger toewijzen en komt u op een interne wachtlijst te staan. Bij Vlietland zijn boten tot maximaal 7 meter toegestaan.

Haven bootstalling varen

Box zonder zijsteiger € 95,00 per strekkende meter
Box met zijsteiger € 103,00 per strekkende meter

Bovenstaande tarieven gelden voor zomerseizoen 2017, van eind maart tot half oktober.

Ook kunt u uw wegtrailer bij ons stallen. De trailer staat op het schiereiland, achter het havenhek.

Wegtrailer < 5 meter € 61,20 per jaar
Wegtrailer > 5 meter € 73,50 per jaar

IMG_0496 Haven Vlietland

Direct iets regelen

Direct iets regelen

Keuze gemaakt?
Regel hier direct jouw activiteit