Ligplaats in het water

De ideale thuishaven

In combinatie met de zeilschool, bootverhuur, camping en zelfstandig opererend restaurant biedt Vlietland de ligplaatshouders een ideale thuishaven. Op loopafstand vullen een watersportwinkel en jachtwerf ons goed aan. Met een maximum vaarsnelheid van 6 km per uur is de plas zeer zeil- en surfvriendelijk. Met een ligplaats bij Vlietland ligt u direct aan een prachtige plas, vanwaar u tochten naar de Kaag, Braassemermeer, boerderij ’t Geertje in Stompwijk, de sluisjes van Leidschendam en de grachten van Leiden kunt maken.

Na een drukke dag op werk kunt u op een mooie dag even een hapje eten in het restaurant om vervolgens nog een uurtje of 2 te ontspannen op het water. Als u een ligplaats bij Vlietland hebt zult u zich al snel thuis voelen.

Heeft u interesse in een ligplaats bij Vlietland? Neem contact met ons op en vergeet niet het type, de breedte en lengte van de boot te vermelden.

Bootstalling Ligplaats Vlietland

Soorten ligplaatsen

Bij een box zonder zijsteiger kunt u op de punt van de boot opstappen. Bij een box met zijsteiger kunt u aan de zijkant van de boot instappen. Als uw voorkeur hier naar uitgaat zullen wij hier rekening mee houden, maar de beschikbaarheid hangt natuurlijk af van de vrij gekomen ligplaatsen. Als er nog geen geschikte box met zijsteiger beschikbaar is, zullen wij u een box zonder zijsteiger toewijzen en komt u op een interne wachtlijst te staan. Bij Vlietland zijn boten tot maximaal 7 meter toegestaan.

Haven bootstalling varen

Tarieven

Box zonder zijsteiger € 102,00 per strekkende meter
Box met zijsteiger € 110,00 per strekkende meter

Bovenstaande tarieven gelden voor zomerseizoen 2020, van 1 april tot half oktober.

Als uw boot bij Haven Vlietland ligt, dan kunt u ook uw wegtrailer bij ons stallen. De trailer staat op het schiereiland, achter het havenhek.

Wegtrailer < 5 meter € 66,00 per jaar
Wegtrailer > 5 meter € 79,00 per jaar

 

IMG_0496 Haven Vlietland