Vlietlandweek 2: 14t/m18 aug.

Vlotten bouwen, zeilen, kanoën, klimmen en nog veel meer

  • 14 Aug 2023
  • 18 Aug 2023

Vlietlandweek

De vlietlandweek is een zomervakantie week voor kinderen van 10 t/m 14 jaar die graag buiten actief bezig zijn. Tijdens deze week gaan de kinderen vlotten bouwen, kanoën, klimmen, zeilen en nog veel meer. De vlietlandweek is van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur.
Data:
10 t/m 14  juli.
14 t/m 18 aug.

Actief en gezellig vakantiekamp!

De eerste dag leren de kinderen hun Vlietland-vrienden gelijk goed kennen tijdens een survivaltocht met opdrachten door het hele gebied. Maar dat is nog niet alles, want er staat hen deze week nog veel meer te wachten: zij leren de basistechnieken van het kanoën en zeilen, zij overwinnen de hindernissen van het klimpark en leren een stevig vlot te bouwen waarmee zij de plas zullen oversteken.

Naast de activiteiten staat er ook nog een speciale opdracht centraal tijdens de week. In de centrale ruimte hangen vijf sloten die geopend moeten worden met een sleutel. Deze sleutels liggen verspreid in het recreatiegebied en kunnen gevonden worden met een schatkaart. De schatkaart lossen zij op door, tussen de activiteiten en het plezier maken door, op de omgeving te letten. Als zij alle sleutels hebben gevonden, kunnen zij op vrijdagmiddag alle sloten openen en hebben zij de opdracht volbracht!

Gedurende deze week slapen zij thuis. Wil je bij vlietland overnachten, boek dan een plekje bij camping  vlietland.

klik hieronder om direct te boeken!