Kamperen bij Vlietland

Stads- en familiecamping

Camping Vlietland is een gezellige, kleine, autovrije familiecamping in recreatiegebied Vlietland, midden in de Randstad en op de grens van ’t Groene Hart. Met Leiden en Den Haag om de hoek, veel watersportmogelijkheden en diverse wandel-, fiets- en skeelerroutes in de buurt is er voor elk wat wils.  In het voor- en najaar ademt de camping een rustige sfeer uit. Er komen fazanten en konijnen langs en het zicht op het water is bij alle weersomstandigheden fantastisch. In het hoogseizoen is het een gezellige drukte met gezinnen en vakantiegangers uit binnen- en buitenland.

Voor elk wat wils

Op Camping Vlietland is er voor elk wat wils. De camping is ingericht voor caravans, campers, familietenten en trekkerstentjes. Geen eigen kampeermiddelen? Ook dat is geen probleem, dan boekt u één van de drie trekkershutten. Daarnaast is de camping zo ingedeeld dat u kunt kiezen tussen verschillende zones, bijvoorbeeld een plek aan het water, bij het speelveld of op het familieveld.

Activiteiten rondom Camping Vlietland

Camping Vlietland ligt midden in de Randstad en op de grens van ’t Groene Hart. Vanaf de camping bent u zo in Leiden, Den Haag, Delft en andere prachtige steden. Maar wist u dat er bij Vlietland ook genoeg te doen is? Met klimpark Het Klimeiland, bootverhuur bij Watersportcentrum Vlietland en restaurant Waterfront om de hoek hoeft u zich geen moment te vervelen. Daarnaast ligt de camping direct aan een recreatieplas met verschillende zwemstranden, ideaal voor een ontspannen dagje.

Algemene informatie:

– 60 kampeerplekken
– Speelveld
– Restaurant met terras aan het water
– Recreatieplas en zwemstranden
– Bootverhuur
– Klimeiland
– Honden toegestaan (aangelijnd)
– Afgebakken broodjes op bestelling

* kampeerders onder de 21 jaar dienen te worden begeleid door een ouder gedurende het volledige verblijf.

 

Camping Vlietland Direct boeken