Schoolreisje

Vlottenbouwen, drakenkanoën, waterfietsen en meer..

Schoolreisje

Het schoolreisje, een uitje waar ieder kind naar uitkijkt. Even een dagje niet in de schoolbanken, maar met z’n allen op stap. Maar wat gaan jullie dit keer doen? Er zijn zoveel opties voor leuke schoolreisje, dat de keuze misschien best lastig is. Kiezen jullie voor een gezellig, een actief of toch een leerzaam uitje? Zoek niet verder, want bij Watersportcentrum Vlietland kan het allemaal! Wij bieden verschillende activiteiten aan die zowel gezellig, actief én leerzaam zijn. En dat allemaal lekker buiten in de natuur. Watersportcentrum Vlietland ligt namelijk in het recreatiegebied Vlietland. Een gebied met meerdere plassen, zwemstranden en een prachtig stuk natuur. Ideaal dus voor water-, klim- en survivalactiviteiten.

Actief, leerzaam en vooral heel erg leuk

Bij ons is de keuze aan activiteiten enorm. Met al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van schoolreisjes, weten wij precies hoe wij van dit uitje een actieve, leerzame en vooral onwijs leuke dag maken. Door activiteiten op het land en op het water te combineren kan er een programma worden samengesteld dat bij alle leerlingen en leerkrachten past. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs kunnen jullie klimmen op Het Klimeiland, varen in de 10-persoons Drakenkano door de smalle slootjes van het recreatiegebied, zelf vlotten bouwen en deze op de plas uitproberen, uitrazen op de survivalbaan en nog veel meer.

En wie beweert dat je niets leert van een gezellig schoolreisje heeft het mis. Naast enorm veel plezier maken, leren de leerlingen tijdens de activiteiten ook alles over goed samenwerken. Bij de schoolreisjes van Watersportcentrum Vlietland staat samenwerking namelijk centraal. Want zonder elkaar wordt het vlot niet stevig genoeg gebouwd, vaart de Drakenkano totaal de verkeerde kant op en leggen jullie nooit een hele route af op Het Klimeiland. De programma’s zijn zo georganiseerd dat iedereen betrokken is bij de activiteit. Iedereen doet dus gezellig mee!