Buitensporten

Vlottenbouwen, drakenkanoΓ«n, waterfietsen, kayaks, teamestafette....

Buitensporten bij Vlietland

Programma’s voor bedrijfsuitjes, scholen en kinderpartijtjes

Watersportcentrum Vlietland heeft al ruim 20 jaar ervaring met programma’s voor scholen, bedrijfsuitjes en kinderpartijtjes.Β Wij bieden verschillende programma’s voor buitensporten aan waarbij iedereen continu actief betrokken is. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen voor goede en veilige begeleiding.

Scholen

Of je nu met één klas, meerdere klassen of met de hele school komt. Een basis-, middelbare, beroeps- of hogeschool. Watersportcentrum Vlietland maakt een schoolprogramma op maat. Met meerdere mogelijke activiteiten wordt het een sportieve en gezellige dag om nooit te vergeten.

Kinderpartijtje Klimmen

Een avontuur in de bossen. Dan ben je bij klimpark Het Klimeiland op het juiste adres. Samen met vriendjes en vriendinnetjes het parcours afleggen met veel verschillende hindernissen en kabelbanen waar je vanaf kan roetsjen. Het klimkinderpartijtje is geschikt voor kinderen die minimaal 1.40 meter lang zijn.

Vlietlandweek

Tijdens de Vlietlandweek kunnen kinderen van 10 t/m 13 jaar een groot deel van de activiteiten van Vlietland uitproberen. Dit is de ideale week voor kinderen die graag buiten zijn. Zij gaan onder ander vlotten bouwen, kanoΓ«n, klimmen en zeilen.

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een inspannend en/of ontspannend bedrijfsuitje? Dan heeft Watersportcentrum Vlietland genoeg opties. Je kunt onder andere met jouw bedrijf gaan klimmen op Het Klimeiland, sloep varen, vlotten bouwen en varen in een Drakenkano.